Home / Cozyhome  / Architecture  / Τα καινοτόμα προϊόντα της Artemide πρωταγωνιστούν στο Milan Design City 2021 event

Τα καινοτόμα προϊόντα της Artemide πρωταγωνιστούν στο Milan Design City 2021 event

Ακολουθώντας μια πιο ανθρωπιστική και ηθική προσέγγιση, το brand Artemide αναβαθμίζει τα προϊόντα φωτισμού του, στο πλαίσιο του Milan Design City 2021.

 

Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η Artemide στοχεύει σε μια διαφορετική προσέγγιση με βλέμμα προς ένα καλύτερο μέλλον. Υιοθετεί μια προσέγγιση σχεδιασμού καθοδηγουμένη από αξίες. Όχι μόνο από την επιστημονική έρευνα και την τεχνογνωσία, αλλά και από μια ανθρωπιστική και ηθική προσέγγιση. Επιπλέον, με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι πρωταγωνιστεί στο Milan Design City 2021 event, με πολύ ενδιαφέροντα και καινοτόμα προϊόντα.

 

 

Η πρωτοποριακή τεχνολογία INTERGALIS ενσωματώνεται στα φωτιστικά της Artemide και απολυμαίνει τους χώρους από ιούς και βακτήρια. Έχετε την ευκαιρία, χάρη στη νέα τεχνολογία, να ανακαλύψετε τις νέες εκδοχές των Alphabet of Light, Gople και La Linea από τους Bjarke Ingels Groop. Προϊόντα σχεδιασμένα από καλλιτέχνες όπως, ο Mario Cucinella (που σχεδίασε το φωτιστικό Flexia), οι Foster + Partners, Elemental, Herzog & de Meuron μας εντυπωσιάζουν στη νέα sustainable εκδοχή τους.

 

 

Highlight της συμμετοχής του brand στο event είναι το καινοτόμο σύστημα Funivia. Η Carlotta de Bevilacqua σχεδίασε ένα λειτουργικό και εντυπωσιακό σύστημα, με δυνατότητες περαιτέρω εξέλιξης.

 

 

Μέσα στο πλαίσιο του Earth Day 2021, η Artemide δημιούργησε ένα Sustainability section στο site, όπου προωθείται η φιλοσοφία της: The Human Responsible Light. Κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να διαβάσει όλες τις πολιτικές αειφορίας και να δει ένα εξαιρετικό video, στο οποίο περιγράφονται η πολιτική βιωσιμότητας και η εταιρική υπευθυνότητα της εταιρείας.

 

 

www.artemide.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.