Home / Fashion  / Τα γυαλιά ηλίου που πρωταγωνιστούν στα looks των fashion addicts

Τα γυαλιά ηλίου που πρωταγωνιστούν στα looks των fashion addicts

γυαλιά ηλίου
Ποια γυαλιά ηλίου πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις των fashion addicts και θα αναβαθμίσουν τα looks μας στα πιο fashionable της σεζόν;

 

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, που αναβαθμίζει τα outfits μας, ακόμα και κατά τους χειμερινούς μήνες. Έχουν μία ιδιαίτερη δυναμική, η οποία προσδίδει στυλ και άποψη ακόμα και σε μία basic και neutral εμφάνιση. Με το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών.μπορούμε να “παίξουμε” και να πειραματιστούμε με την εμφάνισή μας,.αλλάζοντας, με μία μόνο κίνηση, το στυλ που θέλουμε να επιλέξουμε. Ποια, όμως, στυλ γυαλιών ηλίου βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των trends του φετινού χειμώνα;

 

Sport Inspired 

Η τάση του new age street style έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε sporty chic σκελετούς στα outfits τόσο των celebrities, όσο και των instagrammers. Κορυφαία brands, όπως η Balenciaga, ανέδειξαν αυτό το στυλ σκελετού. Ο αθλητισμός φαίνεται να διεισδύει ακόμα πιο πολύ στη μόδα και στα trends, φέρνοντας στην καθημερινότητά μας σκελετούς γυαλιών εμπνευσμένους από το ski και το snowboard. Η Κim Kardashian, το no1 Balenciaga girl, τιμά με τις εμφανίσεις της συνεχώς το trend των Sport Inspired γυαλιών.

 

 

 

 

Y2K-Inspired

Η τάση του Y2Κ έχει κατακλύσει εδώ και καιρό τον κόσμο της μόδας. Κάποια εμβληματικά κομμάτια αυτού του trend είναι και τα Y2K γυαλιά ηλίου,.που δεν πρωταγωνιστούν τυχαία στα φετινά outfits των fashion addicts.

 

https://www.instagram.com/p/Ckgpdolrg-8/

 

90s Sunglasses

Τα 90s inspired γυαλιά ηλίου συνεχίζουν να βρίσκονται στη λίστα των κορυφαίων trends για τον φετινό χειμώνα. O κλασικός μαύρος σκελετός αποτελεί ένα από τα πιο iconic σχέδια, που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε συλλογή! Η Hailey Bieber, ένα από τα μεγαλύτερα fashion girls της γενιάς της, αγαπάει τα 90s γυαλιά ηλίου και το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση. Στα iconic trends των 90s συγκαταλέγονται και τα oval sunglasses, τα οποία προσδίδουν την απόλυτη vintage διάθεση σε κάθε μας look.

 

 

 
70s Inpired Glasses

Άλλη μία τάση που έχει επιστρέψει από το παρελθόν. Τα 70s ήταν αναμφισβήτητα μία καθηλωτική fashion era, η οποία σημάδεψε την ιστορία της μόδας. Τα 70s inspired γυαλιά ηλίου, με μεγάλους σκελετούς και χρωματιστούς φακούς, έρχονται να αναβαθμίσουν τα looks μας, δίνοντάς τους τον απόλυτο vintage αέρα των 70s.

 

https://www.instagram.com/p/Ce6r7W-ri6I/

 

 

Κεντρική Φωτογραφία: Bukumirović Milica/ Instagram 

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada