Home / Fashion  / Τα γυαλιά ηλίου που θα πρωταγωνιστήσουν στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

Τα γυαλιά ηλίου που θα πρωταγωνιστήσουν στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις

γυαλιά ηλίου
Ανακάλυψε τα μεγαλύτερα trends σε γυαλιά ηλίου, για να κάνεις το απόλυτο statement αυτό το καλοκαίρι.

 

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα πιο must αξεσουάρ του καλοκαιριού, που θα προστατέψουν τα μάτια μας από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και θα δώσουν έναν άλλο αέρα σε κάθε μας outfit. Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση γυαλιών ηλίου για αυτό το καλοκαίρι, συνέχισε να διαβάζεις, προκειμένου να ανακαλύψεις τις ιδανικές επιλογές των σχεδιαστών, που σού προτείνουν για αυτήν τη σεζόν.

 

Oversized Oval

Για πολλούς, τα γυαλιά ηλίου μπορούν να κάνουν το απόλυτο statement σε μία εμφάνιση. Έχουμε δει την τάση των oversized γυαλιών ηλίου να έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στις πασαρέλες, παρακινόντάς μάς να τη δοκιμάσουμε, τόσο στις street style, όσο και στις εμφανίσεις μας στην παραλία.

 

Acetate Sunglasses, Acne Studios

 
Vintage Inspired

Τα γυαλιά ηλίου σε κρεμ αποχρώσεις είναι ένα από τα κορυφαία trends του φετινού καλοκαιριού. Φυσικά, αυτές οι neutral αποχρώσεις, σε συνδυασμό με έναν οβάλ σκελετό, προσδίδουν μία vintage εμφάνιση σε κάθε look.

 

Oval Acetate Sunglasses, Gucci

 
Babriecore

Η τάση του barbiecore έχει έρθει εδώ και καιρό στο προσκήνιο. Σήμερα, εισέρχεται δυναμικά ως ένα από τα κορυφαία trends στα γυαλιά για αυτό το καλοκαίρι.

 

Maxi Medusa Biggi Sunglasses, Versace

 
Atheisure inspired

Τα αθλητικά γυαλιά ηλίου θα πρωταγωνιστήσουν και αυτή τη χρονιά στις παραλίες, με έντονα χρώματα, τόσο σε φακούς, όσο και σε σκελετούς.

 

Custom Bxtr, Oakley
γυαλιά ηλίου
Coloured sunglasses

Τα χρωματιστά γυαλιά με τετραγωνισμένους φακούς έρχονται να δώσουν το pop of colour που χρειάζεσαι σε μία πρωινή καλοκαιρινή εμφάνιση.

 

Marfa Squared Sunglasses, The Attico

γυαλιά ηλίου

 

Κεντρική φωτογραφία: @sofiarichiegrainge

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada