Home / Fashion  / Τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τα holiday outfits!

Τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τα holiday outfits!

Τα αξεσουάρ

Ποια είναι τα αξεσουάρ που θα μας βοηθήσουν να έχουμε τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά looks; 5+1 που πρέπει να ανακαλύψετε!

 

Για ένα πετυχημένο εορταστικό outfit δεν αρκεί μόνο το τέλειο ρούχο. Τα αξεσουάρ είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά, ολοκληρώνοντας και αναβαθμίζοντας την εμφάνιση μας. Καθώς ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη γιορτινή σεζόν, ολοκληρώνουμε τις αγορές μας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Το glam είναι το ζητούμενο των εμφανίσεων μας και τα αξεσουάρ θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο! Αστραφτερά παπούτσια, elegant κοσμήματα, sexy γάντια και ιδιαίτερες τσάντες που θα κάνουν τη διαφορά! Μη διστάσετε να πειραματιστείτε, είναι η κατάλληλη περίοδος για να είστε extra και να προσθέσετε όσο περισσότερη λάμψη επιθυμείτε!

 

Μέσα από τα φανταστικά glam looks που έχουν δημιουργήσει τα fashion girls του Instagram αντιλαμβανόμαστε ποια είναι η θέση των αξεσουάρ σε ένα stylish look. Σας ετοιμάσαμε μία λίστα με 6 must κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και συνδυάζονται με τα πάντα! Δώστε στην εμφάνισή σας τη λαμπερή πινελιά που χρειάζεται!

 

Double pows embellished pumps
Τα αξεσουάρ

Mach & Mach

 

Metal chain shoulder bag

Paco Rabanne

 

Bright drop earrings

Valentino

 

Sheer gloves
Τα αξεσουάρ

Saint Laurent

 

Ring choker

Manokhi

 

GG patterned tights
Τα αξεσουάρ

Gucci

 

Κεντρική photo Leoni Hanne/ Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.