Home / Good Life  / Art & Culture  / Τα έργα τέχνης του Λούβρου γίνονται τα απόλυτα streetwear!

Τα έργα τέχνης του Λούβρου γίνονται τα απόλυτα streetwear!

Η εταιρεία UNIQLO κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι. Ανακοίνωσαν μια τετραετή συνεργασία, με στόχο να εξοικειώσουν το κοινό με τα εμβληματικά έργα τέχνης.

 

 

Courtesy of Uniqlo, Musee Louvre

 

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fast Retailing, Tadashi Yanai, δήλωσε στο δελτίο τύπου:

“Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το παγκόσμιας  φήμης, Μουσείο του Λούβρου. Αυτό είναι ένα μακροχρόνιο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η UNIQLO έχει κάνει πολλά μέχρι σήμερα για να μοιραστεί την αγάπη της τέχνης με το ευρύ κοινό. Ελπίζουμε ότι η συνεργασία μας με το μουσείο μπορεί να επιτρέψει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να βιώσουν και να εκτιμήσουν την ομορφιά των έργων τέχνης.”

 

 

 

 

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε τη συλλογή “Musée du Louvre”, η οποία περιλαμβάνει μπλουζάκια, πουλόβερ και φούτερ unisex. Σχεδιάστηκε από τον Βρετανό graphic artist Peter Saville και απεικονίζει διάσημα έργα τέχνης του μουσείου, όπως η “Μόνα Λίζα” του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

 

 

 

Από την άνοιξη, η UNIQLO θα αναλάβει τη χορηγία του προγράμματος Free Saturday Nights και του Mini-Discovery Tour, στον ιστότοπο του Λούβρου.

Ανακαλύψτε τη μοναδική καμπάνια που πραγματοποιήθηκε στο μουσείο και είναι τώρα διαθέσιμη για online αγορές.

 

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein