Home / Good Life  / Ταξιδεύοντας στα πιο πολυτελή chalet της Ευρώπης!

Ταξιδεύοντας στα πιο πολυτελή chalet της Ευρώπης!

chalet
Χιονισμένο τοπίο, φύση, αδρεναλίνη, άνεση και χαλάρωση είναι μερικά από τα στοιχεία που συνδυάζουν αριστοτεχνικά τα chalet της Ευρώπης. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ανακαλύψεις τη μαγεία της απόλυτης χειμερινής απόδρασης;

 

Η παραμονή σε ένα chalet, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν άνεση και αδρεναλίνη μαζί. Η επαφή με τη φύση, το χιονισμένο τοπίο και τα επιβλητικά βουνά, οι αμέτρητες δραστηριότητες στο χιόνι, καθώς και οι ανέσεις των chalet δημιουργούν την απόλυτη χειμερινή εμπειρία! 

 
Αν, λοιπόν, αναζητάς μία ολοκληρωμένη εμπειρία αδρεναλίνης και χαλάρωσης στο χιόνι, ανακάλυψε τη λίστα με τα καλύτερα chalet στην Ευρώπη και οργάνωσε την επόμενη απόδρασή σου!

 

Zermatt Peak, Zermatt, Ελβετία

Η Ελβετία φημίζεται για τα χιονοδρομικά της, καθώς και για τα πολυτελή chalet της. Το Zermatt Peak είναι ο κατάλληλος προορισμός, αν επιθυμείς μία luxurius εμπειρία, ακριβώς στην άκρη της πλαγιάς ενός γκρεμού.

 

chalet

 

www.chaletzermattpeak.com

 

Aman Le Mélézin, Saint-Bon-Tarentaise, Γαλλία

Μέσα στην καρδιά του Les Trois Vallées,.το Aman Le Mélézin προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία winter sports,.με τη θέα των Άλπεων να απλώνεται μπροστά στα μάτια μας. Μπορούμε να χαλαρώσουμε με ένα ζεστό μπάνιο στον εξωτερικό χώρο του chalet, ενώ, παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε το μαγευτικό χιονισμένο τοπίο από ψηλά, μέσω μίας μοναδικής εναέριας εμπειρίας με αερόστατο. 

 

chalet

 

www.aman.com

 
Chalet N, Lech, Αυστρία

Τοποθετημένο στο οροπέδιο του Oberlech, ακριβώς πάνω από το χωριό Lech, στο Arlberg της Αυστρίας, αυτό το επιβλητικό κτίσμα συνδυάζει το παραδοσιακό αλπικό στυλ, με μία άκρως πολυτελή εσωτερική διακόσμηση.

 

chalet

 

www.austria.impera.ski

 
Mi Chalet, Alta Badia, Ιταλία

Το Mi Chalet βρίσκεται σε μία γαλήνια τοποθεσία στο La Villa / Stern, ακριβώς στη μέση μίας περιοχής, κατάλληλης για σκι και πεζοπορία στην Alta Badia, και περιβάλλεται από τις εντυπωσιακές Δολομιτικές Άλπεις. Τόσο η τοποθεσία, όσο και η αρχιτεκτονική του κτίσματος και οι δραστηριότητες που προσφέρει,.δημιουργούν την κατάλληλη ευκαιρία για μία ρομαντική απόδραση!

 

chalet

 

www.michalet.it

 

Havsdalsgrenda Geilo, Νορβηγία

Το Havsdalsgrenda βρίσκεται 4 χλμ. από το κέντρο του Geilo, ενώ απέχει μόλις 50 μ. από την πίστα του ski. Είναι ο κατάλληλος προορισμός, για να απολαύσουμε το χιόνι στο έπακρο!

 

chalet

 

www.geilo.com

 

Κεντρική Φωτογραφία: Courtesy of Chalet Zermatt

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada