Home / Good Life  / Ταξιδέψτε στα πιο εντυπωσιακά ski resorts του κόσμου!

Ταξιδέψτε στα πιο εντυπωσιακά ski resorts του κόσμου!

O “παράδεισος” των σκιέρ!

Αν αγαπάτε το χιόνι και κατ’επέκταση τα χειμερινά sports, τα παρακάτω ευρωπαϊκά, χειμερινά θέρετρα είναι ο απόλυτος προορισμός! Πελώρια, χιονισμένα βουνά, απότομες πλαγιές, αχανείς πίστες σκι αλλά και πολυτελή ξενοδοχεία είναι όλα όσα μπορείτε να απολαύσετε στους παρακάτω προορισμούς.

 

Val Thorens, Γαλλία

Έχει βραβευτεί πολλές φορές ως το καλύτερο ski resort της Ευρώπης αλλά και ως καλύτερο χιονοδρομικό του κόσμου. Όχι άδικα, αφού οι υποδομές του αλλά και οι σωστά οργανωμένες πίστες του, μπορούν να σας εγγυηθούν τις καλύτερες χειμερινές διακοπές!

 

 

 

Livigno, Ιταλία

Ιδανικός προορισμός για όσους λατρεύουν το σκι, αφού παραμένει ανοιχτό μέχρι και τους ανοιξιάτικους μήνες, ενώ αποτελεί ένα από τα πιο οικονομικά χειμερινά θέρετρα της Ευρώπης.

 

Montgenèvre, Γαλλία

Δε λείπει ποτέ από τον κατάλογο των καλύτερων winter resorts του κόσμου, ενώ αποτελεί ασφαλή επιλογή για οικογένειες, καθώς διαθέτει πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

 

 

 Saalbach-Hinterglemm, Αυστρία

Ένα ονειρεμένο ski resort για έμπειρους σκιέρ -και όχι μόνο- καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα με τις πλαγιές του να καλύπτουν μια απόσταση άνω των 200 χλμ.!

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath