Home / Good Life  / Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

 Αράχωβα: Δεν έχει στεφθεί άδικα η βασίλισσα των χειμερινών προορισμών. 

Η Αράχωβα πρωταγωνιστεί στη λίστα με τους χειμερινούς προορισμούς, αποτελώντας ίσως τον ιδανικό τόπο για διακοπές. Κοσμοπολίτικη και συνάμα παραδοσιακή καλεί κάθε χρόνο τους απανταχού επισκέπτες, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και χειμερινών εμπειριών. Γιατί όμως μένει στην κορυφή και αξίζει να την επισκεφθείτε; 

 

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

 

 

Για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. 

Καθώς δίπλα βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, η Αράχωβα συνιστά ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το ski και τα χειμερινά σπορ, δίνοντας την ευκαιρία ακόμη και σε εκείνους που δεν είναι ιδιαίτερα χειμερινοί τύποι να δοκιμάσουν και να αγαπήσουν το snowboard ή το ski. Ακόμη όμως κι αν δεν επιθυμείτε να επιδωθείτε σε τέτοιου είδους σπορ μπορείτε να απολαύσετε μία βόλτα στο χιονοδρομικό, την οποία θα απολαύσετε αδιαμφισβήτητα. 

 

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

 

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

 

 

 

Για την κοσμοπολίτικη αύρα της. 

Βόλτα στα όμορφα, γραφικά σοκάκια της, διασκέδαση μέχρι πρωίας και γαστρονομικές εμπειρίες συνθέτουν ένα ταξίδι από το οποίο σίγουρα θα απέχουν οι στιγμές πλήξης. Είτε πάτε για χαλάρωση είτε για διασκέδαση με την ψυχή σας, το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσετε υπέροχα. 

 

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

Ταξίδι στην κοσμική Αράχωβα

 

 

Για τις αμέτρητες επιλογές διαμονής που προσφέρει. 

Στην Αράχωβα θα βρείτε καταλύματα, πολυτελή ξενοδοχεία και παραδοσιακοί ξενώνες, που υπόσχονται να σας μυήσουν στον κόσμο της ασύγκριτης χαλάρωσης. Με φόντο την υπέροχη τοποθεσία, φιλικούς ανθρώπους και επιλογές διαμονής που θέτουν ψηλά τον πήχη της φιλοξενίας οι διακοπές σας στην Αράχωβα θα σας μείνουν αξέχαστες. 

 

 

 

www.onparnassos.gr

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!