Home / Good Life  / Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο σινεμά σήμερα 18/10!

Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο σινεμά σήμερα 18/10!

Ετοιμαστείτε για καινούργιες και συναρπαστικές κινηματογραφικές περιπλανήσεις!  

Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα και θα μας οδηγήσουν για ακόμη μια φορά στη σκοτεινή αίθουσα. Δικαστικά θρίλερ, δράματα, βιογραφίες, ταινίες μυστήριου και εγκλήματος, συνθέτουν τις νέες κινηματογραφικές επιλογές μας για την επόμενη εβδομάδα. 

 

Ο Πρώτος Ανθρωπος- First Man

H πορεία του Νιλ Αρμστρονγκ από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA προετοίμαζε πυρετωδώς το θρυλικό διαστημικό της πρόγραμμα, ώστε να στείλει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι. Ο αγώνας αυτός οδήγησε σε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και σπουδαίες αποστολές στην ιστορία της ανθρωπότητας!

 
Σκηνοθεσία: Damien Chazelle
Σενάριο: Josh Singer 
Άτομα: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke
 
 

 
Πόθος- Longing

Ο Aριαλ, ένας ευκατάστατος μεσήλικας που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη γυναίκα με την οποία είχε δεσμό στα φοιτητικά του χρόνια. Εκείνη έχει δύο μεγάλες αποκαλύψεις να του κάνει: η πρώτη είναι πως όταν χώρισαν, 20 χρόνια πριν, ήταν έγκυος και πως 9 μήνες μετά γέννησε ένα αξιολάτρευτο αγοράκι. Η δεύτερη αποκάλυψη θα αλλάξει τη ζωή του Aριαλ για πάντα…

 

Σκηνοθεσία: Savi Gabizon

Σενάριο: Savi Gabizon
Ηθοποιοί: Ella Armony, Shai Avivi, Shmil Ben Ari

 

Κτήνος- Beast

Στη νησιωτική κοινότητα Τζέρσεϊ, η Μόλι ερωτεύεται τον μυστηριώδη Πασκάλ, ωστόσο η αστυνομία μοιάζει να θεωρεί ότι ο νεαρός άνδρας είναι υπεύθυνος για μια σειρά από βίαιες δολοφονίες. Η Μόλι αρνείται να δεχθεί ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η αλήθεια και είναι αποφασισμένη να υποστηρίξει τον αγαπημένο της. Μόνο που η κοπέλα κρύβει και εκείνη τα δικά της μυστικά και τις δικές της σκοτεινές πτυχές, με τις οποίες θα έρθει σύντομα αντιμέτωπη.

 

Director: Michael Pearce
Writer: Michael Pearce
Stars: Johnny Flynn, Jessie Buckley, Geraldine James

 

 

 

Ψυχρός Πόλεμος- Cold War 

Μια ρομαντική ιστορία που αφορά στον έρωτα ενός μαέστρου (Τομάς Κοτ) και μιας όμορφης νεαρής (Τζοάνα Κούλιγκ), ο οποίος γεννιέται στην Πολωνία του 1949 και στη συνέχεια ξεδιπλώνεται σε ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Παρίσι, το Βερολίνο και η Βαρσοβία. Στα ταξίδια αυτά, η σχέση τους θα βιώσει αλλεπάλληλες δοκιμασίες, καθώς θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν τις ζωές τους στη Δύση ή θα ρισκάρουν να επιστρέψουν στην Πολωνία.

 

Σκηνοθεσία: Paweł Pawlikowski
Σενάριο: Paweł Pawlikowski, Janusz Głowacki, Piotr Borkowski
Ηθοποιοί: Joanna Kulig, Tomasz Kot, Borys Szyc, Agata Kulesza, Cédric Kahn, Jeanne Balibar, Adam Ferency, Adam Woronowicz

 

 

 

Loro

Ένα κινηματογραφικό αφήγημα για την πολύκροτη ζωή του μεγιστάνα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε ένα διάστημα που καλύπτει τα χρόνια μεταξύ 2006 και 2010. 

 

Σκηνοθεσία: Paolo Sorrentino
Σενάριο: Paolo Sorrentino
Ηθοποιοί: Toni Servillo, Elena Sofia Ricci, Riccardo Scamarcio

 

 

Το Τρίτο Εγκλημα- The Third Murder

Ο επιτυχημένος δικηγόρος Σιγκεμόρι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Μισούμι, κατηγορούμενου για φόνο και κλοπή, ο οποίος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και για έναν άλλο φόνο πριν τριάντα χρόνια. Οι πιθανότητες να κερδίσει ο Σιγκεμόρι την υπόθεση είναι μικρές αφού ο πελάτης του ομολογεί ελεύθερα την ενοχή του, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή αν καταδικαστεί. Καθώς διερευνά όλο και πιο βαθιά την υπόθεση, μελετώντας τις καταθέσεις της οικογένειας του θύματος και του ίδιου του Μισούμι, ο συνήθως σίγουρος Σιγκεμόρι αρχίζει να αμφιβάλλει για το αν ο πελάτης του είναι ο πραγματικός δολοφόνος. 

 

Σκηνοθεσία: Hirokazu Koreeda
Σενάριο: Hirokazu Koreeda
Ηθοποιοί: Masaharu Fukuyama, Kôji Yakusho, Shinnosuke Mitsushima

 

 

Δύσκολες Ωρες στο Ελ Ροαγιάλ- Bad Times at the El Royale

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση πριν όλα πάνε κατά διαόλου.

 

Σκηνοθεσία: Drew Goddard
Σενάριο: Drew Goddard
Ηθοποιοί: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!