Home / Family  / Ταινία μικρού μήκους έγινε αγαπημένο βιβλίο!

Ταινία μικρού μήκους έγινε αγαπημένο βιβλίο!

Η μεταφορά του αγαπημένου βιβλίου “Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο” σε ταινία μικρού μήκους από το BBC είναι ένα πολύτιμο δώρο.

Αν μέχρι σήμερα “Ο μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ.είναι το αγαπημένο σου βιβλίο, ήρθε η ώρα να κάνεις λίγο χώρο στην καρδιά και στη βιβλιοθήκη σου. Το βιβλίο “Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο” είναι ένα δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.

 

Ταινία μικρού

 

Αυτό το μοναδικής εικονογράφησης και περιεχομένου βιβλίο κυκλοφόρησε το 2019 και ανήκει στον σπουδαίο. εικονογράφο και συγγραφέα Charlie Mackesy,.υποψήφιο για το Βιβλίο της Χρονιάς στα British Book Awards 2019.

 

Δεν πρόκειται, όμως, για ένα ακόμα παιδικό βιβλίο. Οι φαινομενικά απλοί παιδικοί ήρωες  απαντούν στα πιο σπουδαία ενήλικα ερωτήματα, ανάμεσα στα οποία θα βρεις σίγουρα κι εσύ τις δικές σου απαντήσεις. Όπως στο σημείο που ο τυφλοπόντικας ρωτάει το αγόρι.“Τι θες να γίνεις, όταν μεγαλώσεις;” για να λάβει την τόσο ουσιαστική απάντηση “Καλός άνθρωπος”.

 

Ταινία μικρού

 

Μέσα σ’ αυτό το βιβλίο θα βρεις ανακούφιση και παρηγοριά,.θα γυρίσεις ξανά στα παιδικά σου βιώματα και θα αντιμετωπίσεις παλιά κρυμμένα τραύματα,.αλλά σίγουρα όταν το κλείσεις, θα έχεις ήδη γίνει πιο πλούσιος.

 

Ταινία μικρού

 

Το BBC μάς έκανε το πιο όμορφο δώρο για το 2023, τη μεταφορά του “The Boy, the Mole, the Fox and the Horse”. σε μία 34 λεπτών ταινία μικρού μήκους,.η οποία αποδίδει με μεγάλη ακρίβεια το βιβλίο.

 

Οι Idris Elba (Αλεπού), Tom Hollander (Τυφλοπόντικας), Jude Coward Nicoll (Αγόρι) και Gabriel  Byrne. (Άλογο) έχουν δανείσει τις υπέροχες φωνές τους στους 4 πρωταγωνιστές και μας παρασύρουν στις μοναδικές τους περιπέτειες, τις οποίες βιώνουμε οι ίδιοι βαθιά μέσα μας.

 

Ένα πραγματικό δώρο για τη νέα χρονιά και τους ενδεχόμενους νέους στόχους που έχει θέσει ο καθένας…

 

 

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο AppleTV+, αλλά κυκλοφορεί σε μικρά αποσπάσματα στα social media. Αποκτήστε το βιβλίο εδώ

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath