Home / Cozyhome  / Συναρπαστικά νέα από τον χώρο του design!

Συναρπαστικά νέα από τον χώρο του design!

Ενδιαφέροντα νέα από τον χώρο του design! 

Εμπνευσμένα νέα για μοναδικά items και projects από τον χώρο του design. 

 

 

Dining experience

Ο Νεοϋορκέζος designer Joe Doucet, σχεδίασε μία minimal συλλογή με υβριδικά σκεύη που στόχο έχουν να συνδυάσουν την πρακτικότητα με το σύγχρονο design. Η κομψή “Tablescapes collection” περιλαμβάνει 3D printed μαχαιροπήρουνα, κανάτες και μαγειρικά σκεύη που έχουν πολυχρηστικό χαρακτήρα, καθώς πολλά από τα items της συλλογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάλλιστα στο μαγείρεμα, στο σερβίρισμα, αλλά και στην αποθήκευση των τροφίμων.

 

joedoucet.com

 

 

 

The ultimate place for book lovers

Ένα κατάλευκο και elegant βιβλιοπωλείο στην Κίνα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για τους βιβλιοφάγους. Το “Zhongshu Bookstore” που βρίσκεται στην πόλη Xi’an ξεχωρίζει χάρη στις κατάλευκες επιφάνειές του, τη μεγάλη έκτασή του και τα εντυπωσιακά καμπυλωτά του ράφια πάνω στα οποία μοιάζουν να αιωρούνται αμέτρητα βιβλία. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Wutopia Lab κατάφερε να δημιουργήσει έναν χώρο μαγικό με πρωταγωνιστές τα χρωματιστά βιβλία, που μυεί τους επισκέπτες σε μία μοναδική καταναλωτική και ταυτόχρονα αισθητική εμπειρία.

 

www. wutopia-lab.divisare.pro

 

 

 
Inspired and unique

Η συλλογή δίσκων “Bright Abstract” είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα του σχεδιαστικού brand Notre Monde, πίσω από το οποίο βρίσκεται η Αμερικανίδα designer και καλλιτέχνης Dawn Sweitzer. H σχεδιάστρια εμπνέεται από τη φύση και τα πολυάριθμα ταξίδια της και δημιουργεί χειροποίητα deco και λειτουργικά αντικείμενα και έπιπλα από υλικά που συλλέγει από τις περιπλανήσεις ανά τον κόσμο.

 

www.notremonde.com

 

 

 

From Church to Elegant Loft

To StudioAC κρύβεται πίσω από την αναδιαμόρφωση μίας παλιάς εκκλησίας στο Τορόντο, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές, σύγχρονο και elegant loft που φιλοξενεί με κομψότητα τους ιδιοκτήτες του. Το Pape Loft ξεχωρίζει χάρη στο λευκό χρώμα στους τοίχους, τις υπερμεγέθεις τζαμαρίες και το ξύλο, που πρωταγωνιστούν και χαρίζουν στον χώρο μεγαλοπρέπεια, μοντέρνα πνοή και υψηλή αισθητική αξία.

 

www.archcollab.com

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!