Home / Good Life  / Art & Culture  / Στο πέμπτο σκαλοπάτι στο θέατρο Φαργκάνη!

Στο πέμπτο σκαλοπάτι στο θέατρο Φαργκάνη!

Το διάσημο αστυνομικό thriller του Φρέντερικ Νοτ, Στο Πέμπτο σκαλοπάτι, έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Φαργκάνη!

 

Αλέκος Συσσοβίτης, Φαίη Ξυλά, Αποστόλης Τότσικας, Χρήστος Σπανός και Γιάννης Στεφόπουλος πρωταγωνιστούν στο διάσημο αστυνομικό thriller! Οι θεατρικές επιχειρήσεις Μαροσούλη μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη το διάσημο θεατρικό έργο Στο πέμπτο σκαλοπάτι, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν στο θέατρο Φαργκάνη! Η παράσταση παίζεται παράλληλα και στην Αθήνα, σημειώνοντας σαρωτική επιτυχία! Το κοινό καλείται να γίνει μάρτυρας μία εν ψυχρώ δολοφονίας που κόβει την ανάσα! Ποια είναι ακριβώς η πλοκή του έργου;

 

 

Ο Τόνυ και η Μάργκοτ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όταν στη ζωή της Μάργκοτ εμφανίστηκε ο Μαξ, σύννεφα σκέπασαν το γάμο τους και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας έγινε πλέον ορατό.Έτσι ο Τόνυ σχεδιάζει το τέλειο έγκλημα. Παντρεύτηκε τη Μάργκοτ για τα χρήματά της και –τώρα που εκείνη τον απατά με τον Μαξ– σκοπεύει να τη δολοφονήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για τη δολοφονία προσλαμβάνει έναν παλιό γνωστό του, άνθρωπο του υποκόσμου. Όσα θ’ ακολουθήσουν θα συμπαρασύρουν όλους τους ήρωες σ’ ένα σκοτεινό μυστήριο, όπου τα φαινόμενα απατούν. Την υπόθεση θ’ αναλάβουν να εξιχνιάσουν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και ο εραστής της Μάργκοτ.

 

 

“Στο πέμπτο σκαλοπάτι” από 11 Μαρτίου και για λίγες μόνο παραστάσεις. Προπώληση στο viva και στο ταμείο του θεάτρου.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.