Home / Good Life  / Στους αγαπημένους, καλοκαιρινούς προορισμούς 3 travel bloggers

Στους αγαπημένους, καλοκαιρινούς προορισμούς 3 travel bloggers

Ακολουθούμε 3 travel bloggers στους αγαπημένους τους καλοκαιρινούς προορισμός, και πάιρνουμε ιδέες για τα δικά μας ταξίδια!

Είστε ήδη διακοπές ή αναζητάτε ακόμα τον φετινό, καλοκαιρινό σας προορισμό; Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία οι παρακάτω 3 travel bloggers σάς δίνουν έμπνευση, μιλώντας για τους δικούς τους αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς.

 

Melina & Markos (Μαρία,Χρήστος, Μελίνα και Μάρκος)

“Για εμάς αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός είναι τα Κύθηρα. Ένα νησί με αντιθέσεις. Από τη μία καταπράσινα μέρη με τρεχούμενο νερό, και από την άλλη φαλακρες πλαγιές, που δημιουργούν ένα άγριο τοπίο. Ένα νησί με χαρακτήρα και υπέροχη αρχιτεκτονική κτιρίων. Η χώρα σε μαγεύει με την αρμονία της και την καταπληκτική θέα. Δεν θα χρειαστείς πάνω από 1 ώρα στο νησί για να το ερωτευτείς.”

 

 

www.neveralone.gr

Ig account: @melina_and_markos

 

 

Τravel Passionate Blog (Χρυσούλα Μανίκα)

“Καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα, και ειδικότερα ελληνικά νησιά. Ένας αγαπημένος μου καλοκαιρινός προορισμός είναι η πανέμορφη Σύρος. Εκτός του ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στην Αθήνα και είναι τέλεια ακόμα και για τριήμερο, για μένα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Ελλάδα. Το νησί διαθέτει τα πάντα: πανέμορφες παραλίες με πεντακάθαρα νερά και χρυσή άμμο, οικισμούς με υπέροχα νεοκλασικά, όπως η Ερμούπολη και η Ποσειδωνία, την Άνω Σύρο με την καταπληκτική θέα και τα δαιδαλώδη στενά, και ενδιαφέρουσες εκκλησίες, όπως ο ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου φιλοξενείται και ένα έργο του Ελ Γκρέκο. Επίσης, η Σύρος φημίζεται για την πεντανόστιμη κουζίνα της, ενώ διαθέτει ωραία νυχτερινή ζωή και φιλόξενους κατοίκους. Η Σύρος είναι ένα νησί που πάντα θα επιστρέφω.”

 

 

 

www.travelpassionate.com

www.greecetravelideas.com 

Ig account: @travelpassionateblog

 

 

The El Stories (Έλενα και Ελίζα)

“Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός και για τις δυο μας είναι, σίγουρα και χωρίς δεύτερη σκέψη, η νήσος Πολύαιγος. Δεν είναι από τους ευρέως διαδεδομένους προορισμούς, αλλά τελευταία αρχίζει και παίρνει την προσοχή που του αξίζει. Η Πολύαιγος είναι το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου, και βρίσκεται στις δυτικές Κυκλάδες. Ενα κρυμμένο διαμάντι με κρυστάλλινα νερά, υπέροχες παραλίες και επιβλητικά ηφαιστειακά πετρώματα, που αναδύονται από το νερό.

Το περσινό καλοκαίρι, μιας και βρεθήκαμε στη Σίφνο, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε την Πολύαιγο. Η πρόσβαση από τον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου είναι 15χλμ. Βέβαια λόγω του αέρα, που είναι συχνός στις Κυκλάδες, η διαδρομή ήταν αρκετά πιο δύσκολη απ’ ό,τι περιμέναμε, και μας πήρε 35 λεπτά να φτάσουμε. Σίγουρα, όμως, άξιζε την υπομονή μας. Οι λέξεις δεν είναι αρκετές, για να περιγράψουν την ομορφιά του μέρους. Μπορείς να κολυμπήσεις στα καταγάλανα νερά, να περιπλανηθείς σε κρυμμένες θαλάσσιες σπηλιές, να αποβιβαστείς σε παραλίες με φυσική ομορφιά. Κάποιες από τις πιο ωραίες παραλίες του που αξίζει να επισκεφτείς είναι: Πάνω/Κάτω Μυρσίνη, Γαλάζια Νερά και Φυκιάδα.

Η Πολύαιγος εξαιτίας της μεγάλης οικολογικής της σημασίας έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Natura της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι, άλλωστε, ένας αξιοσημείωτος βιότοπος, ανενόχλητος από την ανθρώπινη παρουσία.”

 

 

 

www.el-stories.com

Ig account: @theelstories

 
 
 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath