Home / Fashion  / Στον ρομαντικό κόσμο της Celia Kritharioti

Στον ρομαντικό κόσμο της Celia Kritharioti

Ένα διαφορετικό “τσίρκο” με παριζιάνικο αέρα!

Το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο και οι δημιουργίες της έχουν φορεθεί από διάσημα διεθνή ονόματα. Η Celia Kritharioti κατάφερε αυτό που πολλοί Έλληνες σχεδιαστές θα ονειρεύονταν.

 

Η τελευταία της συλλογή “Cirque des couleurs”, η οποία πριν λίγο καιρό παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού σε ένα υψηλής αισθητικής couture show, κατάφερε να μας παρασύρει σε έναν παστέλ κόσμο γεμάτο ρομαντισμό και φινέτσα.

 

 

Ταφτάδες, μεταξωτά τούλια, δαντέλες, φτερά, κρόσσια και πολύτιμοι λίθοι “ζωντάνεψαν” τα πιο όμορφα όνειρά μας και μας “ταξίδεψαν” σε παραμυθένια μονοπάτια.

 

 

Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από τη ζωντάνια και τη χαρά του τσίρκου, την οποία απέδωσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, μέσα από δημιουργίες, οι οποίες δε φεύγουν από το μυαλό μας…

 

 

Οι εντυπωσιακές δημιουργίες  συμπληρώνονταν από embroidered καλσόν και θηλυκά  παπούτσια με ιδιαίτερα τακούνια από τον Tsakiris Mallas, τα οποία ολοκλήρωναν τα μοναδικά outfits.

 

 

Έντονο πορτοκαλί, παστέλ ροζ, φλογερό κόκκινο, ροζ, σιέλ και κίτρινο κυριάρχησαν σε κομψά deux pieces, μαντό, βραδινά φορέματα και mini δημιουργίες με leggings. 

 

 

Η Celia Kritharioti δημιουργεί για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019, κι εμείς κλείνουμε τα μάτια για να ονειρευτούμε λίγο ακόμα…

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath