Home / Good Life  / Στη Ξάνθη μαθαίνουμε την έννοια της αληθινής γιορτής!

Στη Ξάνθη μαθαίνουμε την έννοια της αληθινής γιορτής!

Την Παρασκευή ξεκίνησαν οι Γιορτές Παλιάς Πόλης στη Ξάνθη και μας καλούν να γνωρίσουμε την πόλη και να γιορτάσουμε με όλο μας το είναι!

 

Τον Σεπτέμβριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πόλη της Ξάνθης και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης. Η πόλη που ξέρει να γιορτάζει, όπως καμία άλλη, μας καλεί να τη γνωρίσουμε, να την τιμήσουμε και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές. Φέτος, μετράει 30 χρόνια και υπόσχεται να μας μάθει την έννοια της αληθινής γιορτής. Εκδηλώσεις, δράσεις πολιτισμού και θεάματα όλων των ειδών, σε ένα ασφαλές περιβάλλον που τηρεί όλες τις απαραίτητες και νέες υγειονομικές συνθήκες.

 

 

Την Παρασκευή ξεκίνησαν οι γιορτές με την εκπληκτική Ελεονώρα Ζουγανέλη, που μάγεψε το κοινό και έδωσε το έναυσμα για διασκέδαση. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί αυτοκινήτων, έκθεση φωτογραφίας και αγώνες ταχύτητας. Μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου η πόλη ζωντανεύει και γεμίζει με μουσική, χορό, γέλιο, ενώ, παράλληλα, αναβιώνει τη σπουδαία παράδοση της!

Οι δραστηριότητες είναι ποικίλες και θα μετατρέψουν το ταξίδι σας σε μια αξέχαστη εμπειρία. Τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα; Ξεναγήσεις σε κάθε απομακρυσμένη γωνία της πόλης, μουσικά δρώμενα, αθλητικές δραστηριότητες, γνωριμία με τους κατοίκους και την ιστορία, επαφή με τη φύση,  παιδικά εργαστήρια, παράσταση με θέατρο σκιών, θερινό σινεμά, stand up comedy, και πολλά άλλα…

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.