Home / Fashion  / Στη νέα καλοκαιρινή Burberry καμπάνια πρωταγωνιστούν τα logos και η Naomi Campbell

Στη νέα καλοκαιρινή Burberry καμπάνια πρωταγωνιστούν τα logos και η Naomi Campbell

Νιώσε τον παλμό του Burberry Summer, με πρωταγωνίστρια την Naomi Campbell, στην νέα καμπάνια του Ricardo Tisci.

 

Ο Ricardo Tisci αποδεικνύει ότι η logomania για τα luxury fashion brands ήρθε για να μείνει. Αναδεικνύει τα logos, ως την απόλυτη καλοκαιρινή τάση, με monogrammed pieces, και φέρνει τον παλμό του Burberry summer. Body suits, swimwear, beach wear, bucket hats και όλα όσα θα χρειαστείς για να παραμείνεις stylish το καλοκαίρι.

 

 

“Για την τρίτη συλλογή μου για το καλοκαιρινό μονόγραμμα TB, ήθελα να γιορτάσω την ισορροπία της κληρονομιάς μας με τη σημασία της συνεχής εξέλιξης. Η συλλογή αποτυπώνει αυτό το αισιόδοξο αίσθημα του καλοκαιριού και του ενθουσιασμού για όσα θα έρθουν”, δήλωσε ο σχεδιαστής για τη συλλογή.

 

 

Όσο για την επιλογή της Naomi Campbell, o Tisci την αποκάλεσε perfect match για την καμπάνια. Το supermodel δήλωσε πώς ήταν μια μαγική στιγμή και ότι λατρέυει να συνεργάζεται με τον Ricardo.

 

 

“Δεν μπορούσα να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για αυτήν την καμπάνια.  Η Naomi έχει αυτήν την υπερβατική ενέργεια και ομορφιά, που ενσωματώνει τόσο έναν διαχρονικό κλασικισμό, όσο και τη ζωτικότητα του καλοκαιριού”, δήλωσε ο σχεδιαστής για το μοντέλο.

 

Photos Courtesy: www.burberry.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.