Home / Good Life  / Σκέφτεσαι τις διακοπές στη Θάσο; Να τι αξίζει να δεις!

Σκέφτεσαι τις διακοπές στη Θάσο; Να τι αξίζει να δεις!

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις στο πανέμορφο νησί της Θάσου.

 

Ένα ελληνικό νησί που θα ερωτευτείς, καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα, μέσα από ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο και μια ζεστή φιλοξενία. Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη Θάσο, τόσο μοναδική;

 

 

Όλο το νησί είναι μια μεγάλη παραλία. Υπάρχουν αμέτρητες παραλίες, η μαγεία των οποίων κρύβεται στον τρόπο που τις ανακαλύπτεις. Εξερευνώντας το νησί, θα βρεις απόκρυφες φυσικές ομορφιές, με καταγάλανα νερά και χρυσές αμμουδιές. Οι πιο ξακουστές παραλίες είναι οι εξής: Χρυσή Αμμουδιά, Κοίνυρα, Σαλιάρα, Paradise, Αλυκή, ενώ υπάρχει και μια φυσική πισίνα, τη Γκιόλα, που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε.

 

 

Το νησί έχει πλούσια ιστορία και πολλά αξιοθέατα. Η αρχαία πόλη της Θάσου, η αρχαία αγορά και το αρχαίο θέατρο είναι must προορισμοί. Τα φιλόξενα ορεινά χωριά της είναι μια όαση δροσιάς στη ζέστη του καλοκαιριού. Πιο φημισμένα είναι η Σκάλα Ποταμιάς και η Παναγιά.

 

 

Αποτελεί κατάλληλος προορισμός και για sports. Από ορειβασία, μέχρι scuba diving. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα καλύτερα πιάτα του νησιού. Εξαιρετικό κατσικάκι, κοντοσούβλι, σιροπιαστά και γλυκό του κουταλιού καρύδι. Για βραδινή έξοδο επισκεφτείτε τον Ποτό ή τα Λιμεναριά, που χαρακτηρίζονται για την έντονη νυχτερινή ζωή τους.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.