Home / Good Life  / Art & Culture  / Σειρές μυστηρίου του Netflix για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Σειρές μυστηρίου του Netflix για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο

Σειρές μυστηρίου του Netflix για να δείτε αυτό το Σαββατοκύριακο
Σειρές μυστηρίου του Netflix για να δείτε πριν τελειώσει ο Μάης. 

Αστυνομικές σειρές παραγωγής ή όχι του Netflix που μπορείτε να δείτε στη δημοφιλή πλατφόρμα και θα σας καθηλώσουν χάρις στις συνεχείς ανατροπές, την δυνατή πλοκή τους και τη μυστηριώδη τους ατμόσφαιρα. Για περισσότερες προτάσεις θέασης διαβάστε εδώ

 

 

The Fall. 

Μία πολύ επιτυχημένη ερευνήτρια της αστυνομίας, η ντετέκτιβ Γκίμπσον, προσπαθεί να εξιχνιάσει πολύπλοκους φόνους. Η αγωνία κορυφώνεται όταν ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό μεταξύ της ντετέκτιβ και ενός κατά συρροήν δολοφόνου.

 

Δημιουργός: Allan Cubitt
Ηθοποιοί: Gillian Anderson, Jamie Dornan, John Lynch

 

 

 

Mindhunter 

Η σειρά έχει χαρακτηριστεί από πολλούς αριστούργημα. Στα τέλη της δεκαετίας του 70′ δύο ειδικοί πράκτορες του FBI στο Τμήμα Ανάλυσης Συμπεριφοράς, διευρύνουν την επιστήμη της εγκληματολογίας εμβαθύνοντας στην ψυχολογία του φόνου και πλησιάζοντας αληθινά τέρατα. 

 

Σκηνοθεσία: Joe Penhall

Ηθοποιοί: Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv 

 

 

 

How to get away with murder. 

Η χαρισματική δικηγόρος και καθηγήτρια νομικής Annalise Keating αναλαμβάνει περίπλοκες, δύσκολες υποθέσεις υπεράσπισης σε κάθε επεισόδιο, με μια κεντρική υπόθεση να εκτυλίσσεται παράλληλα. Σε κάθε επεισόδιο ξεδιπλώνεται μία νέα ιστορία την οποία προσπαθούν να εξιχνιάσουν η επιτυχημένη δικηγόρος μαζί με ένα team ικανών φοιτητών, ενώ η αγωνία ολοένα και μεγαλώνει όταν δίνονται περισσότερα στοιχεία για την μυστηριώδη υπόθεση στο background. 

 

Σκηνοθεσία: Peter Nowalk

Ηθοποιοί: Viola Davis, Billy Brown, Jack Falahee 

 

 

 

Broadchurch

Μετά τη δολοφονία ενός νεαρού αγοριού στη παραθαλάσσια πόλη του Broadchurch δύο ντετέκτιβ αναλαμβάνουν να λύσουν τη μυστηριώδη υπόθεση. Η σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία στη Βρετανία όπου δημοφιλή μέσα την αποθέωσαν. Πιο συγκεκριμένα, το Radio Times την ανακήρυξε “καλύτερη σειρά του 2013” και το Entertainment Weekly την αποκάλεσε “εθνική ψύχωση”.   

 

Σκηνοθεσία: Chris Chibnall
Ηθοποιοί: David Tennant, Olivia Colman, Jodie Whittaker

 

 

 
The Sinner.

Η σειρά εστιάζει στο γιατί οι άνθρωποι που δεν περιμένει ποτέ κανείς πως θα εγκληματίσουν οδηγούνται και τελικά διαπράττουν πολύ σοβαρά εγκλήματα. 

 

Δημιουργός: Derek Simonds

Ηθοποιοί: Bill Pullman, Dohn Norwood, Adam LeFevre, Jessica Biel

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!