Home / Good Life  / Σειρές για να δεις τον Αύγουστο

Σειρές για να δεις τον Αύγουστο

tv series cozyvibe cinema
5 προτάσεις για να “γεμίσετε” τα ήσυχα απογεύματα του καλοκαιριού!

Οι αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές σίγουρα βρίσκονται στο ζενίθ της δημοτικότητάς τους, με πασίγνωστους χολιγουντιανούς ηθοποιούς να έχουν κάνει στροφή στην καριέρα τους – από τη μεγάλη… στη μικρή οθόνη. Ακολουθούν πέντε τηλεοπτικές σειρές για να δείτε αυτό τον Αύγουστο, για να “γεμίσετε” τα ήσυχα απογεύματα του Αυγούστου.

tv series cozyvibe cinema

Westworld

Μπορεί να έχει κυκλοφορήσει μόνο μία σεζόν, αλλά η συγκεκριμένη σειρά θεωρείται ήδη αριστούργημα κι όχι άδικα, αφού μόνο και μόνο το όνομα του Anthony Hopkins στο καστ, σας δίνει ένα επιπλέον “συν” για να την ξεκινήσετε. Η σειρά εκτυλίσσεται στο μέλλον και συγκεκριμένα σ’ένα τεχνητό πάρκο, όπου κατοικούν ανθρωποειδή τεχνητά πλάσματα κι ο άνθρωπος μπορεί να απελευθερώσει όλα τα πρωτόγονα ένστικτά του.

tv series cozyvibe cinema

Shameless

Αν δεν έχετε ακουστά το εν λόγω τηλεοπτικό show φροντίστε να μη χάσετε άλλο χρόνο και να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας. Είναι βασισμένο σε ομώνυμη βρετανική σειρά, ενώ η υπόθεση ακολουθεί τη δυσλειτουργική οικογένεια Gallagher, την οποία φέρνει καθημερινά πάνω-κάτω ο πατέρας, Frank, λόγω του αλκοολισμού του! Κωμικοτραγικά γεγονότα συνδυάζουν έξυπνο χιούμορ και κοινωνικό δράμα. Άψογη επιλογή και με πολλές σεζόν για να έχετε να βλέπετε!

tv series cozyvibe cinema

The Flash

Αν είστε οπαδοί των super ηρώων κι αναζητάτε μια σειρά που να βλέπετε εύκολα, τότε μπορείτε να “τσεκάρετε” το “The Flash”, η οποία αφηγείται τις περιπέτειες του ανθρώπου-αστραπή αφού κερδίζει τις δυνάμεις του. Πολλά επεισόδια ανά σεζόν, με μερικά στιγμιότυπα που ίσως να το “τραβάει από τα μαλλιά”, δεν αποτυγχάνει παρόλα αυτά να κρατά σε κάποια αγωνία το κοινό του και δεν κουράζει γιατί όλο κάτι γίνεται!

tv series cozyvibe cinema

New Girl

Η επόμενη σεζόν της γλυκύτατης αυτής σειράς με πρωταγωνίστρια την Zooey Deschanel λέγεται ότι θα είναι και η τελευταία, οπότε μέσα στον Αύγουστο προλαβαίνετε -ίσως- να δείτε τις έξι πρώτες! Το σενάριο θέλει μια νεαρή κοπέλα να μετακομίζει σε ένα σπίτι με τέσσερις εργένηδες, ύστερα από έναν (πολύ) κακό χωρισμό. Όπως είναι φυσικό, τα ευτράπελα δεν θα αργήσουν να έρθουν!

tv series cozyvibe cinema

Modern Family

Ένα ακόμα sitcom που σίγουρα θα δώσει μια ευχάριστη νότα στις καλοκαιρινές μέρες σας, το Modern Family περιστρέφεται σε τρεις οικογένειες, “τρελούς” γονείς και… ατίθασα παιδιά. Το καστ (Ed O’Neill, Sofía Vergara, Ty Burrell, Eric Stonestreet κ.ά.) είναι πολλών αστέρων και προσφέρουν ξεκαρδιστικές σκηνές!

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?