Home / Wellness  / Health  / Ροφήματα υγείας: Τι να πιω μόλις ξυπνήσω;

Ροφήματα υγείας: Τι να πιω μόλις ξυπνήσω;

Ροφήματα υγείας: Τι να πιω μόλις ξυπνήσω;
Ροφήματα υγείας: Οι πιο healthy πρωινές επιλογές για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα σου!

Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο healthy ροφήματα ή αλλιώς σούπερ ροφήματα υγείας που μπορείς να καταναλώνεις το πρωί για να ξεκινά η μέρα σου με ενέργεια. Οι επιλογές που σου παρουσιάζουμε μπορούν κάλλιστα να αντικαταστήσουν τον καφέ σου, ενώ χάρις στα αντιοξειδωτικά που περιέχουν και τα πολύτιμα συστατικά τους, σε βοηθούν να αυξήσεις τον μεταβολικό σου ρυθμό, να “καθαρίσεις” τον οργανισμό σου από τις βλαβερές ουσίες, αποβάλλοντας ό,τι τοξικό, να αναζωογονήσεις το δέρμα σου και τέλος να δώσεις ένα ισχυρό boost στον οργανισμό σου. 

 

 

Ροφήματα υγείας: Τι να πιω μόλις ξυπνήσω;

 

 

Επιμένουμε στα κλασικά: Νερό με λεμόνι.

Ξεκινάμε με το κλασικό αλλά πολύ αποτελεσματικό νερό με λεμόνι. Μόλις ξυπνήσεις βάλε σε χλιαρό νερό χυμό μισού ή και ολόκληρου λεμονιού και απόλαυσε τις ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό σου. Μερικές από αυτές είναι η αύξηση των καύσεων και το αδυνάτισμα, η ενυδάτωση του οργανισμού με την αναπλήρωση υγρών που χάνει ο οργανισμός μας το βράδυ και η αποτοξίνωση. Μην ξεχνάς ακόμη πως ένα μόνο λεμόνι, μπορεί να σου προσφέρει περίπου το 51% των καθημερινών αναγκών σου σε βιταμίνη C!

 
Τσάι με σαφράν.

Το αγαπάμε ιδιαίτερα γιατί είναι πολύ ευεργετικό και συνιστά τον καλύτερο πόσιμο τρόπο για να ξεκινήσει της μέρα σου. Γιατί: βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ευνοεί την πέψη, έχει αντικαταθλιπτική δράση και σε τονώνει! Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις τσάι με Κρόκο Κοζάνης. Βράζεις νερό και στη συνέχεια τοποθετείς κάποια νήματα κρόκου στο φλιτζάνι σου, μία μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Το αφήνεις για περίπου 5 με 8 λεπτά, αφαιρείς τον κρόκο και το τσάι σου είναι έτοιμο για απόλαυση και σούπερ detox δράση.

 
Πράσινο τσάι.

Εξαιρετικά δημοφιλές και όχι άδικα. Το πράσινο τσάι είναι πολύτιμο για την υγεία μας και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με τα πιο ισχυρά ροφήματα υγείας. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει είναι μόρια που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες ενώ είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον εγκέφαλο και την καρδιά. Προσοχή όμως με τις ποσότητες που καταναλώνεις μέσα στην ημέρα, καθώς μπορείς να έρθεις αντιμέτωπη με δυσάρεστες παρενέργειες.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!