Home / Beauty  / Πώς να προστατεύσω τα βαμμένα μου μαλλιά το καλοκαίρι

Πώς να προστατεύσω τα βαμμένα μου μαλλιά το καλοκαίρι

βαμμένα μαλλιά

Διατηρείστε το χρώμα και τη λάμψη που μπορεί να χάσουν τα βαμμένα σας μαλλιά το καλοκαίρι. Ανακαλύψτε τις συμβουλές που σας προτείνουμε!

 

Σιγά-σιγά πρόκειται να αρχίσουμε τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα και να εκθέτουμε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά μας στον ήλιο. Η φροντίδα τους θα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσουμε να τα διατηρήσουμε υγιή. Για όσες έχουν βαμμένα μαλλιά η περιποίηση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη και πιο στοχευμένη. Στόχος είναι να μην χάσουν τα μαλλιά σας το χρώμα και τη λάμψη τους.  Μην ξεχνάτε ότι αν σκέφτεστε να κάνετε μία μεγάλη αλλαγή στο χρώμα σας τότε σίγουρα δεν είναι η εποχή για να το τολμήσετε…

 

 

Ξεκινάμε με τα βασικά! Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού- και όχι μόνο- είναι σωστό να χρησιμοποιείτε σαμπουάν και μάσκες μόνο για βαμμένα μαλλιά. Αφήστε τη μάσκα σας για 10 λεπτά, ξεβγάλτε καλά και επιλέξτε προϊόντα που θα περιλαμβάνουν βιταμίνες. Από την αρχή του καλοκαιριού υιοθετήστε στη hair care ρουτίνα σας και αντηλιακό μαλλιών. Για τις άκρες προτιμήστε έλαια ή λαδάκια, για να μην “σπάσουν” οι τρίχες σας. Θα βρείτε και διάφορες ειδικές μάσκες που τις βάζετε σε στεγνά μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι οποίες μπορούν να κάνουν θαύματα. Πιείτε πολύ νερό και καταναλώστε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες!

 

 

Η μείωση της θερμότητας όσο δύσκολη και αν ακούγεται, τόσο καλό θα κάνει στην τρίχα. Το καλοκαίρι είναι προτιμότερο ένα φυσικό look! Ένα τελευταίο tip που θα βοηθήσει πολύ είναι ένα μικρό κούρεμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας!

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.