Home / Beauty  / Πώς να πετύχετε τέλεια τη γραμμή του eyeliner

Πώς να πετύχετε τέλεια τη γραμμή του eyeliner

Ανακαλύψαμε μερικά tricks που θα σας χαρίσουν την τέλεια γραμμή eyeliner.

 

 

Το μακιγιάζ του ματιού μπορεί να αποτελεί βασικό κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης, ωστόσο για πολλές από εμάς είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία. Το να πετύχετε ένα υπέροχο make up look στο μάτι σας, θα σας προσφέρει ένα σαγηνευτικό και διαπεραστικό βλέμμα, οπότε οφείλετε να του δώσετε την προσοχή που χρειάζεται. Βασικό μέρος για το βάψιμο του ματιού είναι φυσικά το eyeliner. Κάποιες το καταφέρνουν με την πρώτη, άλλες δυσκολεύονται αρκετά και πολλές κατορθώνουν όμορφο αποτέλεσμα μόνο στο ένα μάτι, ένα πολύ συχνό φαινόμενο.

 

 

Συγκεντρώσαμε κάποια εύκολα και γρήγορα tricks, για να επιτύχετε μια ομοιόμορφη γραμμή eyeliner και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αρχικά, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει το κατάλληλο, και εύκολο στη χρήση, προϊόν. Θα πρέπει να δείτε αν σας βολεύει λεπτή ή χοντρή μύτη και αν το προτιμάτε σε υγρό ή stick. Ένας τρόπος που θα βοηθήσει είναι να σχεδιάσετε πρώτα το περίγραμμα, ακολουθώντας τη γραμμή του ματιού σας, και μετά να το “γεμίσετε”. Επιπλέον, το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά με πιο εύκολο τρόπο, προσφέρουν και οι σκιές ή τα μαλακά μολύβια ματιών. Τέλος, τα εργαλεία που θα αποδειχτούν πιο πολύτιμα, από όλα, θα τα βρείτε σπίτι σας. Κουτάλι, μολύβι και αυτοκόλλητη ταινία θα γίνουν τα νέα καθημερινά και αγαπημένα σας προϊόντα. Εφαρμόστε τα δίπλα στο μάτι σας, με μικρή φορά προς τα πάνω, και αποκτήστε μια ολόισια γραμμή eyeliner.

 

 

Ακολουθήστε τα παραπάνω tricks και τελειοποιήστε το δημοφιλές cat eye look. Ποιο σας φάνηκε ποιο εύκολο;

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.