Home / Men  / Grooming  / Πώς να λάμψετε την περίοδο των γιορτών!

Πώς να λάμψετε την περίοδο των γιορτών!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε πριν και μετά τις βραδινές εξόδους: 

 

Η Χριστουγεννιάτικη περίοδος ανοίγει και επίσημα με τον ερχομό του Δεκέμβρη και εδώ θα δείτε, όλα αυτά που θα χρειαστεί να κάνετε, για να είστε φρέσκοι πριν και μετά τα πάρτυ και τα ρεβεγιόν!

 

Συνεχόμενα καλέσματα σε εξόδους και απανωτά ξενύχτια σε συνδυασμό με το έντονο κρύο είναι το τέλειο “πακέτο καταστροφής” του δέρματος και της εμφάνισής σας!

 

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε, για να “σωθείτε” πριν και μετά τις εξόδους σας σε 10 απλά βήματα!

 

Προετοιμάστε το δέρμα σας για ξενύχτι!

Τη μέρα πριν το πάρτι κάντε στο δέρμα σας μια απολέπιση! Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος, για να δείχνετε νέοι και υγιείς! Απλώστε μια ποσότητα από ένα scrub σε μέγεθος νομίσματος στο χέρι σας και κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας σε στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλένετε με νερό και είστε έτοιμοι!

 

 

 

Κουρευτείτε!

Ένα νέο κούρεμα μπορεί να αλλάξει το συνολικό στυλ σας και οι γιορτινή περίοδος είναι η ιδανικότερη εποχή για αλλαγή! Ανανεωθείτε!

 

 

 

Προσέξτε τις λεπτομέρειες!

Λέγοντας λεπτομέρειες, εννοούμε τα πάντα! Κόψατε νύχια; Πλύνατε δόντια; Περιποιηθήκατε τα φρύδια σας ή αυτές τις τριχούλες σε αυτιά και μύτη; Γυαλίσατε τα παπούτσια σας; Όλα αυτά, δηλαδή, που πρέπει πάντα να προσέχετε. Απλά στις γιορτές…επιβάλλεται!

 

 

 

Φρεσκάρετε τα μαλλιά σας!

Πάντα τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο οι εκκρεμότητες στα γραφεία και τις δουλειές όλο και πληθαίνουν και μαζί με αυτές και οι ξαφνικές προτάσεις για έξοδο! Αν βρεθείτε σε μία τέτοια κατάσταση και δεν έχετε προλάβει να λούσετε τα μαλλιά σας, μην ανησυχείτε καθόλου! Τα προιόντα dry shampoo έχουν γίνει αρκετά διαδεδομένα και είναι ιδανικά, για να σας σώσουν από μία κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως “λαδωμένο μαλλί”! Ψεκάστε πάνω στην ρίζα των μαλλιών σας και η λιπαρότητα θα εξαφανιστεί ως δια μαγείας!

 
Κρύψτε ό,τι χρειάζεται!

Επειδή ο νόμος του Μέρφυ δε βγήκε τυχαία, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο, πως τη μέρα ενός event, ενός ρεβεγιόν ή μίας σημαντικής εξόδου θα σκάσει ένα σπυρί “να” στο μέτωπό σας! Για ανάλογες καταστάσεις, αφήστε την “αντρίλα” κατά μέρος και έχετε πάντα μαζί σας ένα καλυπτικό concealer για ώρα ανάγκης! Εκτός αν θέλετε, να σας κοιτάνε όλο το βράδυ…και όχι με το “σωστό” τρόπο!

 

 

 

Καταλήξτε στο δικό σας άρωμα!

Έχουμε πει πολλές φορές, ότι ένας άντρας πρέπει να έχει τη δική του χαρακτηριστική μυρωδιά και το δικό του αγαπημένο άρωμα. Εξίσου σημαντικό είναι το άρωμα αυτό, να έχει την επιθυμητή διάρκεια. Αν ένα άρωμα σας αρέσει πολύ, αλλά “φεύγει” στο πρώτο μισάωρο, απλά κάναμε μια τρύπα στο νερό! Κάντε έρευνα και καταλήξτε σε αυτό, που σας κολακεύει και μένει στο δέρμα σας το περισσότερο δυνατόν.

 

 

 

Extra tip: Το να βάζετε άρωμα στους καρπούς και στο λαιμό σας είναι λάθος, γιατί αυτές οι περιοχές είναι θερμότερες και εξατμίζουν το άρωμα πιο γρήγορα! Τα ιδανικά σημεία, για να “ψεκάσετε” είναι το στήθος, η πλάτη και τα μπράτσα σας, εγκλωβίζοντας το άρωμα ανάμεσα στο δέρμα σας και το ρούχο!

 

Το επόμενο πρωί!

Βάλτε μια κρέμα νυκτός ή έστω μια απλή ενυδατική πριν πέσετε για ύπνο. Ξέρουμε, κομματάκι δύσκολο μετά από ξενύχτι και ποτό, αλλά τα αποτελέσματα το επόμενο πρωί θα σας αποζημιώσουν! Σε περίπτωση, πάντως, που καταλήξετε να κοιμηθείτε με το μπουκάλι αγκαλιά, απλά βάλτε μια ενυδατική αμέσως μόλις ξυπνήσετε και πλυθείτε, για να σώσετε ό,τι σώζεται!

 

Extra tip: Μετά από ξενύχτι και κατανάλωση αλκοόλ, που ως γνωστόν αφυδατώνει το δέρμα από τα υγρά του, προτιμήστε μια ενυδατική με υαλουρονικό οξύ, καθώς θεωρείται το πιο ενυδατικό προϊόν! Φτάνει να σας πούμε πως συγκρατεί 1000 φορές το βάρος του σε νερό!

 

 

 

Κάντε ένα ντουζάκι!

Έτσι κι αλλιώς θα κάνετε, δηλαδή, για να ξεπλύνετε την “καπνίλα” και όλες αυτές τις γνωστές μυρωδιές, που σε ακολουθούν μετά από μια βραδινή έξοδο. Ένας άλλος λόγος, που επιβάλλεται να κάνετε μπάνιο, είναι ότι το σώμα μας μετά την κατανάλωση αλκοόλ ανεβάζει θερμοκρασία, για να διασπάσει το αλκοόλ, οπότε το πιθανότερο είναι να έχετε ιδρώσει. Και φυσικά το κυριότερο…είναι ο πιο σίγουρος τρόπος, για να σας ξυπνήσει για τα καλά!

 

Διώξτε τις σακούλες!

Αν παρ’όλα τα παραπάνω βήματα δεν καταφέρατε να διώξετε τους μαύρους κύκλους, έχετε πάντα στο συρτάρι σας ένα ειδικό προιόν για αυτή τη δουλειά. Προτιμήστε ένα roll-on και εφαρμόστε πάνω στους κύκλους πρωί και βράδυ. Δεν πρόκειται να εξαφανιστούν, αλλά η εικόνα σας θα βελτιωθεί σημαντικά και το βασικότερο; Δε θα εμφανιστείτε στο γραφείο με τη λέξη hangover στο μέτωπο!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!