Home / Beauty  / Πώς να κάνετε το άρωμά σας να κρατάει περισσότερο

Πώς να κάνετε το άρωμά σας να κρατάει περισσότερο

το άρωμά

Με μερικές συμβουλές και ένα ιδιαίτερο trick θα καταφέρετε να κάνετε το άρωμά σας να κρατάει περισσότερο!

 

Το άρωμά σας είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία της εμφάνισης, αλλά και της περιποίησης σας. Ωστόσο, η υπέροχη μυρωδιά του δεν κρατάει στο σώμα όσο θα θέλατε. Μπορεί να έχετε μία απαιτητική μέρα και να λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, καθώς και να μην έχετε τη δυνατότητα να κουβαλάτε μαζί σας το μπουκαλάκι με το άρωμα. Οι περισσότερες από εμάς το εφαρμόζουμε πριν φύγουμε από το σπίτι. Κάτι τέτοιο, όμως, έχει αποδειχθεί λάθος, διότι το άρωμα απλώνεται καλύτερα όταν έχουμε βγει από το μπάνιο και έχουμε βάλει ενυδατική και το δέρμα είναι ελαφρώς υγρό.

 

Αν αφήσετε το δέρμα σας ξηρό, τότε το άρωμά σας θα αντέξει πολύ λίγο πάνω σας. Ένα άλλο σημείο που θέλει προσοχή είναι τα μαλλιά σας. Δεν πρέπει να εφαρμόζετε εκεί το άρωμα, αλλά ένα hair mist. Ένα ασυνήθιστο μέρος που μπορεί να κάνει τη μυρωδιά να κρατήσει περισσότερο στο σώμα είναι η περιοχή του αφαλού.

Για το τέλος κρατήσαμε το περίεργο, αλλά αποτελεσματικό trick, που έχει γίνει viral και στο TikTok. Πριν εφαρμόσετε το άρωμα στον λαιμό ή στον καρπό βάλτε λίγη βαζελίνη στην περιοχή! Θα δείτε αμέσως ότι θα κάνει τη διαφορά.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.