Home / Wellness  / Mind  / Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και πώς θα έχω αυτοπεποίθηση;

Πώς να ζήσω χωρίς άγχος και πώς θα έχω αυτοπεποίθηση;

χωρίς άγχος
Η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching 2022 είναι γεγονός! Δυναμικά events και workshops με στόχο να προσφέρουν μία ζωή χωρίς άγχος, αλλά με αυτοπεποίθηση!

 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Coaching έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching, ο οποίος μετρά πάνω από 55.000 μέλη, με παρουσία σε 150 χώρες. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοργάνωση έρχεται με μοναδικές εκπλήξεις! Υπόσχεται να δώσει σε όλους τους ανθρώπους την ευκαιρία να σχεδιάσουν ξανά το μέλλον τους. Τα events και τα workshops θα πραγματοποιηθούν από τις 16 μέχρι τις 22 Μαΐου. Φέτος, το θέμα είναι πώς να ζήσω χωρίς άγχος και πώς θα έχω αυτοπεποίθηση.

 

 

Το πρώτο workshop πραγματοποιήθηκε χθες στην Κύπρο και τώρα φτάνει στη χώρα μας. Την Τετάρτη θα γίνει το online workshop και στις 22 του μηνός θα γίνει το workshop στην Αθήνα, στο Airotel Alexandros Hotel. Η Global Academy of Coaching είναι η σχολή που έχει εδραιώσει το μοναδικό πτυχίο life coaching στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, με καθηγητές σε επίπεδο Master Certified Coach. Διοργανώνει τρία δυναμικά workshops με θέμα τη ζωή χωρίς άγχος και την απόκτηση αυτοπεποίθησης.

 

Κύρια ομιλήτρια η Τζιλ Δούκα MCC. Η μοναδική ελληνίδα best seller συγγραφέας και life coach που ανήκει στο 4% της ανώτατης βαθμίδας των life coaches παγκοσμίως. Θα συζητήσει εκτενώς και θα προσφέρει τεχνικές και συμβουλές για το πώς να ζήσουμε χωρίς άγχος και το πώς να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Στόχος της είναι να αντιληφθεί κανείς τι είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή του. Αλλά και να ανακαλύψει το κλειδί της πραγμάτωσης των ονείρων του.

 

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής κατά του covid 19, όπως ορίζονται. Κάθε συμμετέχων στα live events θα λάβει δώρο το best seller e-book  “Ευ Ζην Τώρα”, αξίας 12 ευρώ.

[email protected]

Your Premium Lifestyle Digital Destination! Do you feel the VIBE?