Home / Fashion  / Πώς να αναδείξετε υπέροχα το γιλέκο

Πώς να αναδείξετε υπέροχα το γιλέκο

Το γιλέκο είναι ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου. Συγκεντρώσαμε τους τρόπους που μπορείτε να το φορέσετε.

 

Ένα από τα κομμάτια που έκανε δυναμική επιστροφή στις ντουλάπες μας είναι το γιλέκο. “Κλεμμένο” από το ανδρικό στυλ και τις προηγούμενες δεκαετίες μπορεί να μας χαρίσει μια κομψή εμφάνιση και ένα ανδρόγυνο look. Ιδανικό για να δημιουργήσουμε πολλά και διαφορετικά outfits, ανάλογα με την περίσταση και το προσωπικό σας στυλ. Φορέστε το με shorts, βερμούδες ή φούστα και ξεχωρίστε.

 

Υφασμάτινο, σατέν, πλεκτό, jean ή leather συνδυάζεται υπέροχα με loafers, clogs, sneakers, σανδάλια, mules ή ακόμα και heels. Αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για σοφιστικέ ή office look. Λευκά t-shirts ή tank tops θα δώσουν με το jean vest μια boho εμφάνιση. Το κοντό γιλέκο αντικαθιστά τα crop tops, για sexy εμφανίσεις, ενώ το μακρύ χρησιμοποιείται ως layer.

 

Saint Laurent

Courtesy of Saint Laurent

 

Etro

Courtesy of Etro

 

Missoni

Courtesy of Missoni

 

Balmain

Courtesy of Balmain

Marine Serre

Courtesy of Marine Serre

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.