Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Πώς θα χάσεις μισό κιλό σε μια εβδομάδα

Πώς θα χάσεις μισό κιλό σε μια εβδομάδα

Τα διατροφικά βήματα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις μισό κιλό σε μια εβδομάδα.

 

Δύσκολο; Ναι. Ακατόρθωτο; Όχι. Κι όμως το να χάσεις μισό κιλό σε μια εβδομάδα γίνεται και εμείς σου δείχνουμε το πώς. Με κάποια διατροφικά βήματα μπορείς να το καταφέρεις και να πάρεις μπρος ώστε να φτάσεις στα κιλά που θέλεις; Δε χρειάζονται τρέλες και υπερβολές αρκεί να μείνεις πιστή στο πρόγραμμα, όσο δύσκολο και να ακούγεται. Αναμφίβολα η μικρή, αλλά καθημερινή, γυμναστική θα βοηθήσει πολύ.

Αρχικά προσπάθησε να μειώσεις την ποσότητα του λαδιού από τα γεύματα σου και να κόψεις τη ζάχαρη ακόμα και από τον καφέ σου. Αυτήν τη μία εβδομάδα βάλε στόχο να μείνεις μακριά από επεξεργασμένα φαγητά και γλυκά. Μπορείς να φας άφοβα ποπ κορν! Όσο εύκολη λύση και αν είναι το toast μην το παρακάνεις γιατί δεν παύει να είναι ψωμί.

 

Φρούτα και λαχανικά πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι. Ήρθε η ώρα να πειραματιστείς με τις σαλάτες! Οι πρωτεΐνες θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι οπότε μην τις αμελείς. Ολοκληρώνοντας, ένα γεύμα που πρέπει σίγουρα να διαμορφώσεις είναι το πρωινό. Αυγά ή αβοκάντο θα σε κάνουν να δεις υπέροχα αποτελέσματα στο σώμα σου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.