Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Πώς θα παραμείνουμε δραστήριοι μέσα στην ημέρα

Πώς θα παραμείνουμε δραστήριοι μέσα στην ημέρα

δραστήριοι
Ένας ισορροπημένος και υγιεινός τρόπος ζωής απαιτεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μερικές προπονήσεις στο γυμναστήριο. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, χρειάζεται να υιοθετήσουμε συνήθειες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να γίνουμε πιο δραστήριοι, μέσα στην ημέρα.

 

Ας ανακαλύψουμε μερικά tips, που θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση και θα μας ωθήσουν να γίνουμε πιο δραστήριοι, κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

 

Σκάλες αντί για ασανσέρ 

Ένας καλός τρόπος να γυμναστούμε είναι να επιλέξουμε τις σκάλες, αντί για το ασανσέρ ή τις κυλιόμενες σκάλες. Αυτή η συνήθεια θα βοηθήσει τον μεταβολισμό και θα μας δώσει ενέργεια, αυξάνοντας, παράλληλα, τις ενδορφίνες μας.

 

 

15′ workouts

Οι προπονήσεις είναι ο πιο προφανής τρόπος, για να παραμένουμε δραστήριοι. Ωστόσο, για τους περισσότερους από εμάς, ο χρόνος δεν είναι πάντοτε σύμμαχός μας. Ένας έξυπνος τρόπος, για να εντάξουμε την καθημερινή άσκηση στη ρουτίνα μας,.είναι μία προπόνηση 15 λεπτών, με ασκήσεις που περιλαμβάνουν cardio, ισορροπία, αλλά και απλές ασκήσεις με το βάρος του σώματος.

 

 

Περπάτημα

Το περπάτημα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, για να εντάξουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία για να απολαύσουμε μία βόλτα, όπως να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στη βόλτα με τον σκύλο μας ή να επιλέξουμε περπάτημα με φίλους.

 

Καθάρισμα

Είναι αποδεδειγμένο ότι το καθάρισμα και η τακτοποίηση του σπιτιού ευθύνονται για το κάψιμο αρκετών θερμίδων. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σκεφτείτε πόσο κουραστικές είναι οι δουλειές του σπιτιού,.αναλογιστείτε ότι αποτελούν ευκαιρία για καθημερινή άσκηση.

 

 

Υγιεινά και συχνά γεύματα

Για να καταφέρουμε να είμαστε δραστήριοι, κατά τη διάρκεια της ημέρας, και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, πρέπει να τρεφόμαστε σωστά και ισορροπημένα. Τα γρήγορα σνακ, μέσα στην ημέρα, θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια και το κίνητρο για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada