Home / Wellness  / Mind  / Πώς θα καταφέρω να αποδεχθώ τα λάθη μου

Πώς θα καταφέρω να αποδεχθώ τα λάθη μου

Αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος χτίζουμε την πορεία για μια χαρούμενη ζωή,  μέσα από την οποία θα καταφέρουμε να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας.

 

Όλοι μας κάνουμε λάθη. Κανείς δεν είναι τέλειος και είναι κάτι που αν αντιληφθούμε νωρίς θα δούμε πως όλα είναι θα είναι πολύ καλύτερα. Αν καταφέρουμε σιγά-σιγά να συγχωρούμε τον εαυτό μας θα μάθουμε από τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε μπροστά. Με το να νιώθουμε ενοχές και να στεναχωριόμαστε συνεχώς δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ούτε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω.

 

 

Όλη η ουσία κρύβεται στο να κατανοήσουμε το λόγο που κάναμε αυτό το λάθος και πώς θα καταφέρουμε να μην κάνουμε το ίδιο στο μέλλον. Παίρνουμε τις ευθύνες, βλέπουμε το σφάλμα ως μια ευκαιρία για εξέλιξη και αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έτσι, δείχνουμε πώς είμαστε ικανοί να αλλάξουμε και ότι δεν θα αφήσουμε ένα λάθος να μας καθορίσει.

 

 

Βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον και με μια θετική ματιά θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον ύψιστο στόχο. Να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Κάθε μέρα να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, αλλά να αντιλαμβανόμαστε ότι τα λάθη είναι μέσα στο “παιχνίδι”.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.