Home / Wellness  / Mind  / Πώς θα κάνεις αποτοξίνωση από τις αρνητικές σκέψεις;

Πώς θα κάνεις αποτοξίνωση από τις αρνητικές σκέψεις;

Πώς θα κάνεις αποτοξίνωση από τις αρνητικές σκέψεις;
Μείνε μακριά από την τοξικότητα και τις αρνητικές σκέψεις.

Αναζητάς την ψυχική ηρεμία και γαλήνη, όμως οι αρνητικές σκέψεις σου βάζουν εμπόδια. Τι μπορείς να κάνεις για να αποτοξινωθείς από τις δυσάρεστες, πεσιμιστικές σκέψεις; 

 

 

Πώς θα κάνεις αποτοξίνωση από τις αρνητικές σκέψεις;

Η παρέα με τις φίλες σου μπορεί να λειτουργήσει σαν βάλσαμο για την ψυχή σου, να διώξει τις τοξικές σκέψεις και να σε κάνει αμέσως πιο χαρούμενη!

 

Δοκίμασε χωρίς δεύτερη σκέψη τον διαλογισμό.

Ο διαλογισμός μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπευτείς από τις αρνητικές σκέψεις, να αδειάσεις το μυαλό σου και να μην αντιδράς τόσο έντονα σε ζητήματα που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ο διαλογισμός έχει ευεργετικές δράσεις στην υγεία του μυαλού, της ψυχής και του σώματος και σου δείχνει τον δρόμο για να καθαρίσεις το μυαλό σου από κάθετι που σε μπορεί να σε πάει μόνο πίσω και να σου ρίξει την ψυχολογία.

 
Επιδίωξε την επικοινωνία.

Επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους, με φίλους και οικογένεια. Απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις και τις τοξικότητες έστω και για μία ώρα. Για αυτή τη μία ώρα που θα συναντηθείς με όσους αγαπάς και εκτιμάς, φρόντισε να είσαι αφοσιωμένη σε εκείνους και βάλε χ σε ό,τι αρνητικό σου έρχεται στο μυαλό. Αν το καταφέρεις θα δεις πως θα νιώσεις μια ψυχολογική ανάταση και θα σαι πιο αισιόδοξη.

 

Βάλε τη δημιουργικότητα στην καθημερινότητά σου.

Υπάρχουν αμέτρητες ασχολίες που σε “αναγκάζουν” να εξωτερικεύσεις τη δημιουργική διάθεση, απομακρύνοντας τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Δοκίμασε τις χειροτεχνίες ή τη ζωγραφική, το ράψιμο και τη δημιουργία ρούχων και κοσμημάτων, την κηπουρική… Το αποτέλεσμα θα σε κάνει πιο χαρούμενη και θα μειώσει το στρες που σε καταβάλλει.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!