Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα

Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα

Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα
5 τρόποι για να κάνετε την κυτταρίτιδα παρελθόν. 

Άλλες μας ενοχλεί λιγότερο κι άλλες περισσότερο. Πάντως το ένα είναι σίγουρο, η κυτταρίτιδα αποτελεί ένα δερματικό θέμα που μας απασχολεί και μας βασανίζει, αλλά το θετικό είναι πως μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. 

 

Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα

 

 

 

Δοκιμάστε το τραμπολίνο. 

Το τραμπολίνο γυμνάζει όλους τους μυς του σώματος, από τον κορμό μέχρι και τα “δύσκολα” πόδια, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς το άλμα σε αυτό γυμνάζει ταυτόχρονα 400 μυς. Αποτελεί μία προπόνηση έντονης καρδιαγγειακής αντοχής, δίνει ισχυρό boost στον μεταβολικό ρυθμό και μας βοηθά να χάσουμε πολλές θερμίδες και λίπος με διασκεδαστικό τρόπο. 

 

Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα

 

 

Προσθέστε στο φαγητό σας μπαχαρικά. 

Τα μπαχαρικά όπως το πιπέρι καγιέν, η κανέλα, το μαύρο πιπέρι και το τζίνσενγκ θα σας βοηθήσουν να χάσετε λίπος, να κάνετε περισσότερες καύσεις και να μειώσετε την κυτταρίτιδα. 

 

Μειώστε την κατακράτηση υγρών.

Η κατακράτηση υγρών εντείνει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Πώς να την καταπολεμήσετε; Περιορίστε την κατανάλωση αλατιού και την κατανάλωση ζάχαρης. Έπειτα, στραφείτε στο νερό και προσπαθήστε να πίνετε όσο περισσότερο μπορείτε κάθε μέρα. Εντάξτε επίσης στο διατροφολόγιό σας περισσότερα φρούτα, λαχανικά και φυσικά διουρητικά τρόφιμα, όπως είναι τα σπαράγγια. Τέλος, δοκιμάστε το λεμφικό μασάζ που ευνοεί την κυκλοφορία ή κάντε μόνες σας μασάζ με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις σε καθημερινή βάση, στα σημεία που έχετε περισσότερη κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα.

 

Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα

 

 

Αποτοξινωθείτε. 

Η αποτοξίνωση θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας και να χάσετε λίπος και φυσικά να απαλλαγείτε από τις τοξίνες που κάνουν ακόμη πιο έντονη την όψη φλοιού πορτοκαλιού.  

 

Κάντε σχοινάκι. 

Το σχοινάκι θα σας βοηθήσει να χάσετε πόντους και φυσικά λίπος. Ως αποτέλεσμα θα βελτιωθεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού και θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!