Home / Beauty  / Πώς θα βοηθήσει τα μαλλιά σου το νερό ρυζιού;

Πώς θα βοηθήσει τα μαλλιά σου το νερό ρυζιού;

νερό ρυζιού

Έχεις ακούσει για το νερό ρυζιού και το πώς μπορεί να βοηθήσει τα μαλλιά σου; Ανακάλυψε όσα μπορεί να προσφέρει παρακάτω!

 

Οι διαφορετικοί πολιτισμοί είναι μία ευκαιρία για την ανακάλυψη και νέων καθημερινών συνηθειών. Ταξιδεύουμε, λοιπόν, στην Ανατολή και μαθαίνουμε καινούργια μυστικά ομορφιάς. Η φύση ανέκαθεν ήταν το καλύτερο μέσο για να φροντίσουμε τον εαυτό μας και αυτό το hair trend μάς το αποδεικνύει. Μπορεί οι γυναίκες στην Ιαπωνία να χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να γίνεται viral στον υπόλοιπο κόσμο. Όπως έχει αποδειχθεί το νερό ρυζιού μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τα υγιή και μακριά μαλλιά που ονειρεύεσαι.

 

Φυσικά δε σημαίνει ότι μόνο αυτό θα κάνει θαύματα. Αλλά χάρη στα στοιχεία που διαθέτει θα χαρίσει πάρα πολλά οφέλη στα μαλλιά σου. Το νερό ρυζιού περιέχει οκτώ σημαντικά αμινοξέα τα οποία οδηγούν στην ανάπτυξη και αναγέννηση της τρίχας. Παράλληλα διαθέτει και βιταμίνες B, C και E. Πώς, όμως, θα πλύνεις τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο;.Χρειάζεσαι ένα φλιτζάνι ωμό ρύζι, ένα μπολ ή βάζο και ένα σουρωτήρι. Ξέπλυνε, για αρχή, πολύ καλά το ρύζι στο σουρωτήρι.

 

https://www.instagram.com/p/CrstalXtZLJ/

 

Έπειτα βάλε στο βάζο ένα φλιτζάνι νερό και το ρύζι, ανακάτεψε το καλά και κλείσε το καπάκι. Άφησε το μείγμα για 24 ώρες, στράγγισε το νερό από το ρύζι και αποθήκευσε το σε ένα άδειο μπουκάλι σαμπουάν. Όταν κάνεις μπάνιο θα βρέξεις τα μαλλιά σου με το νερό ρυζιού και έπειτα χρησιμοποίησε το σαμπουάν σου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.