Home / Beauty  / Πώς δε θα χάσουν τα μαλλιά σου τη λάμψη τους;

Πώς δε θα χάσουν τα μαλλιά σου τη λάμψη τους;

Πώς δε θα χάσουν τα μαλλιά σου τη λάμψη τους;
“Κλείδωσε” τη λάμψη στα μαλλιά σου με 10 tips.

Πώς θα είναι τα μαλλιά μου υγιή και δεν θα χάσουν τη λάμψη τους; Ιδού τα 10 σίγουρα tips για να είναι τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και υγιή ακόμη και μετά το καλοκαίρι.

 

Πώς δε θα χάσουν τα μαλλιά σου τη λάμψη τους;

Είναι 10 και θαυματουργά. Αν τα βάλεις στην hair ρουτίνα περιποίησής σου θα έχεις και μετά τις διακοπές σου υγιή μαλλιά.

 

  1.  Ακολούθησε τη μεσογειακή διατροφή που είναι πλούσια σε βιταμίνες, detox ουσίες και θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό σου και φυσικά τα μαλλιά σου.
  2. Μην πιάνεις τα μαλλιά σου πολύ σφιχτά, γιατί σπας τις τρίχες. Άφησέ τα όσο μπορείς λιτά ή χρησιμοποίησε κοκαλάκια από σιλικόνη.
  3. Μην πειράζεις τα μαλλιά σου συνέχεια. Έτσι, τα αποδυναμώνεις, τα αφυδατώνεις και εκείνα γίνονται θαμπά και χάνουν τη λάμψη τους.
  4. Προσπάθησε να μην λούζεσαι καθημερινά.
  5. Μην χρησιμοποιείς καυτό ή και ζεστό νερό στο λούσιμο. Προτίμησε το χλιαρό.
  6. Κάνε θεραπείες με φυσικές μάσκες όσο πιο συχνά μπορείς. Η περιποίηση θέλει και κόπο.
  7. Μην υπερφορτώνεις τα μαλλιά σου με προϊόντα περιποίησης ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Γίνε λίγο πιο minimal. Τα μαλλιά σου έχουν πραγματικά ανάγκη από λίγα και ποιοτικά προϊόντα.
  8. Επένδυσε σε λαδάκια που τα ενυδατώνουν και ενισχύουν τη λάμψη της τρίχας.
  9. Χρησιμοποίησε τις σωστές χτένες και βούρτσες που δεν φθείρουν την τρίχα.
  10. Καθάρισε συχνά την ψαλίδα.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!