Home / Beauty  / Πόσα γνωρίζεις για τη θαυματουργή νιασιναμίδη;

Πόσα γνωρίζεις για τη θαυματουργή νιασιναμίδη;

Γιατί η νιασιναμίδη έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο συστατικό των κορυφαίων beauty brands και ποια είναι τα οφέλη που κρύβει για την υγεία της επιδερμίδας μας;

 

Ο κόσμος της ομορφιάς εξελίσσεται διαρκώς. Καινούργια στοιχεία εισάγονται στις φόρμουλες των beauty products, άλλα ανανεώνονται και κάποια καταφέρνουν να γίνονται ιδιαίτερα δημοφιλή. Ένα από αυτά είναι η νιασιναμίδη! Μετά τη ρετινόλη, το θαυματουργό αυτό συστατικό αναδεικνύεται σε απόλυτο beauty trend, που αξίζει την προσοχή μας. Πόσα, όμως, γνωρίζεις για αυτήν;

 

Η νιασιναμίδη, λοιπόν, είναι μία υδατοδιαλυτή μορφή της βιταμίνης Β3, σημαντική για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας.

 

Δικαίως χαρακτηρίζεται θαυματουργή, καθώς έχει πολλαπλά οφέλη για το δέρμα του προσώπου. Απαλύνει τα σημάδια της ακμής. Αποτρέπει την εμφάνιση acne spots που προκαλούνται από άγχος. Ανακουφίζει από πρηξίματα. Έχει αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό. Και το καλύτερο; Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος!

 

Θα βρείτε τη νιασιναμίδη είτε σε μορφή κρέμας, είτε σε serum. Για να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη της, καλό είναι να εντάξτε τη χρήση serum νιασιναμίδης στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς σας, δύο φορές την εβδομάδα. Και, για να σας το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο, συγκεντρώσαμε παρακάτω 6 κορυφαία beauty products με νιασιναμίδη, που υπόσχονται να σας χαρίσουν υγιές και λαμπερό δέρμα!

 

Fenty Beauty, Sephora

 

The Ordinary, Sephora

 

Estée Lauder, Attica

Neostrata, Attica

La Roche Possay, The Drugstore

 

Vichy, The Drugstore

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.