Home / Fashion  / Πρόσθεσε μια δόση πολυτέλειας με ένα silk shirt

Πρόσθεσε μια δόση πολυτέλειας με ένα silk shirt

silk shirt

Ένα από τα πιο διαχρονικά και κομψά κομμάτια της σεζόν, το silk shirt, θα προσθέσει glam στο στυλ σου.

 

Τα πουκάμισα, αν και θεωρούνται ανδρικό κομμάτι, έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν το πιο θηλυκό σύνολο. Παράλληλα, είναι ο καλύτερος σύμμαχος για ένα ανδρόγυνο look, το οποίο είναι πάντα στιλάτο και κομψό. Για τη σεζόν άνοιξη και καλοκαίρι αφήνουμε πίσω μας τα απλά, αλλά τόσο stylish πουκάμισα, και υποδεχόμαστε το silk shirt.

 

Μεταξωτό και αέρινο θα κάνει μαγικά στο στυλ σου και θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι αυτό το κομμάτι-κλειδί που θα χαρίσει, αβίαστα, μια αίσθηση πολυτέλειας και glam στην εμφάνισή σου. Κομψό και super chic είναι must have για κάθε ντουλάπα. Με το casual look να είναι στην κορυφή των τάσεων, αναζητούμε κομμάτια “δροσερά”, με τα οποία θα νιώθουμε άνετα, αλλά και stylish. Ένα μεταξωτό πουκάμισο θα ταιριάξει τέλεια με τα pants σας, skinny ή baggy, και με κάθε μήκος φούστας. Επιλέξτε σε χρώμα ή σε print και ξεχωρίστε με ένα elegant look. Συνδυάστε το με ένα bralette, από μέσα, και εντυπωσιακά κοσμήματα και δημιουργήστε ένα μοναδικό σύνολο.

 

Μερικά από τα silk shirts, που σας προτείνουμε.

 

Zara

Courtesy of Zara

 

Mango

Courtesy of Mango

 

Stella McCartney

Courtesy of Stella McCartney

 

Balmain

Courtesy of Balmain

 

NK
silk shirt

Courtesy of NK

 

Tom Ford

Courtesy of Tom Ford

 

Saint Laurent
silk shirt

Courtesy of Saint Laurent

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.