Home / Family  / Πρωτοχρονιάτικο ντύσιμο για τα παιδιά!

Πρωτοχρονιάτικο ντύσιμο για τα παιδιά!

New years eve kids outfit!

Οι μικροί κύριοι και οι μικρές κυρίες πρέπει να είναι λαμπεροί στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και να αισθάνονται ταυτόχρονα άνετα μέσα στο outfit τους! Δείτε προτάσεις για το πρωτοχρονιάτικο ντύσιμο των παιδιών και εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε το πιο υπέροχο new years eve kids outfit! 

 

Festive red 

To απόλυτα εορταστικό κόκκινο χρώμα ταιριάζει άψογα στις μικρές κυρίες και στους μικρούς κυρίους αναδεικνύοντας υπέροχα τη λάμψη και τη χαρά της Παραμονής!

 

 

Suit me up

Τα κοστούμια είναι πάντοτε μία καλή επιλογή για το ρεβεγιόν. Επίσημα και κομψά ταιριάζουν υπέροχα στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! 

 

 

Princess spirit

Τα φορέματα με τούλι, φιόγκους, βελούδινα ή άλλα λαμπερά στοιχεία θα κάνουν τη μικρή σας να νιώθει πραγματική πριγκίπισσα του παραμυθιού! 

 

 

Velvet suits 

Το βελούδο κυριαρχεί στα fashion trends τα τελευταία χρόνια, ενώ στις εορταστικές περιστάσεις είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλο. Προτιμήστε τα βελούδινα σακάκια για τους μικρούς fashionistas και στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! 

 

Sparkle fashionista 

Τα ιριδίζοντα στοιχεία πρωταγωνιστούν και στα παιδικά, κοριτσίστικα ενδύματα χαρίζοντας στις μικρές κυρίες λάμψη και αναδεικνύοντας γλυκά τη μαγεία των εορτών! 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!