Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Προσπαθείς να χάσεις βάρος; Αυτά τα λάθη δε θα σε βοηθήσουν

Προσπαθείς να χάσεις βάρος; Αυτά τα λάθη δε θα σε βοηθήσουν

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε όταν προσπαθούμε να χάσουμε βάρος.

 

Interesting fact. Γύρω από το θέμα της απώλειας κιλών και της διατροφής χάνουμε συνέχεια το σωστό νόημα και οι ανακρίβειες είναι αμέτρητες. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνδέσει την απώλεια κιλών με ακραιότητες και υπερβολές, που δεν θα έχουν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ένα παράδειγμα είναι η πλήρης εγκατάλειψη πολλών φαγητών και του fast food. Για να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να μην στερούμαστε κάτι. Τρώμε τα αγαπημένα μας φαγητά, ακόμα και fast food, αλλά πάντα με μέτρο.

 

 

Ορίζουμε μια φορά την εβδομάδα cheat day για να έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να μην στερούμαστε ότι μας αρέσει να τρώμε. Δε ξεχνάμε ποτέ πρωινό και δεν απορρίπτουμε διατροφικές ομάδες. Τα χρειαζόμαστε όλα για να έχουμε έναν υγιή οργανισμό.

 

 

Ψωμί, ζυμαρικά, ρύζι, γλουτένη, λίπη θεωρούνται από τους περισσότερους απαγορευμένα και πολύ παχυντικά. Λάθος! Για να πετύχουμε μια ισορροπημένη διατροφή χρειάζονται τα πάντα, με ειδικά διαμορφωμένο τρόπο. Ανάλογα το σώμα μας και τα κιλά που θέλουμε να χάσουμε ή να διατηρήσουμε.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.