Home / Fashion  / Προετοίμασε τη wish list των φετινών Χριστουγέννων!

Προετοίμασε τη wish list των φετινών Χριστουγέννων!

wish list

Η εορταστική περίοδος είναι από τις πιο ιδανικές για shopping therapy! Η φετινή Xmas wish list σου θα είναι πιο λαμπερή και πιο άνετη από ποτέ!

 

Την περίοδο των Χριστουγέννων λατρεύουμε να αγοράζουμε καινούργια ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τόσο για τους αγαπημένους μας, όσο και για εμάς. Κάνουμε λαμπερά δώρα σε συγγενείς και φίλους, αλλά και στον εαυτό μας. Θέλουμε να έχουμε τα πιο glam outfits εκείνες τις ημέρες και να δημιουργήσουμε εμφανίσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα! Ωστόσο, αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε και για τη νέα σεζόν. Με τι κομμάτια θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά; Γι αυτό σου ετοιμάσαμε μία Χριστουγεννιάτικη shopping wish list που θα καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία σου!

 

Δέκα κομμάτια που θα ταιριάξουν τέλεια τόσο για τις γιορτές, όσο και για το υπόλοιπο του χειμώνα. Επιλογές για τις βραδινές εξόδους, τις εκδρομές, τα οικογενειακά τραπέζια, το γραφείο και τις everyday εμφανίσεις σου! Statement και πασπαρτού items που θα σου χρειαστούν όσο αποχαιρετάς το 2022 και ετοιμάζεσαι δυναμικά για το 2023!

 

Ένα sequined clutch

Amina Muaddi

 

Trench maxi coat σε earthy αποχρώσεις

H&M

 

Little black dress με glam πινελιές
Access Fashion

Access Fashion

 

Σμόκιν blazer με πούλιες

Zara

 

Μαύρα edgy loafers
 wish list

Sandys

 

Metallic mini φούστα

Frame

 

Velvet pumps σε φλογερή απόχρωση

Jimmy Choo

 

Cozy πουλόβερ ζιβάγκο
 wish list

Marks & Spencer

 

Leather tank top

Rotate

 

Denim cargo baggy jeans
 wish list

Off-White

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.