Home / Beauty  / Πράσινα νύχια ως μήνυμα αγάπης για τον πλανήτη!

Πράσινα νύχια ως μήνυμα αγάπης για τον πλανήτη!

πράσινα νύχια

Eat your greens girls! Τα social media ανέδειξαν τα πράσινα νύχια ως το επικρατέστερο nail trend των ημερών.

 

Ο κόσμος της ομορφιάς προσπαθεί να γίνει όλο και πιο “πράσινος”, στρέφοντας την προσοχή του στη βιωσιμότητα και τη σωτηρία της γης. Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας, τα πράσινα νύχια έχουν γίνει ιδιαίτερα viral στο TikTok. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έφυγαν από τη μόδα, αλλά αυτόν τον μήνα σκαρφάλωσαν στην κορυφή, διαδίδοντας το πώς ο πλανήτης είναι εκπέμπει sos. Συγκεκριμένα το #GreenNails έχει πάνω από 58 εκατομμύρια προβολές στο.TikTok, γεγονός που μας προτρέπει ακόμα περισσότερο στο να υιοθετήσουμε αυτήν την τάση στο μανικιούρ.

 

 

Πρόκειται για μία από τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις, το μαύρο στον κόσμο του nail art όπως το αποκαλούν. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και με άλλες αποχρώσεις. Θα απογειώσει υπέροχα τα σχέδια που θα επιλέξετε για να στολίσετε τα νύχια σας. Εμείς σας προτείνουμε και το lime, καθώς είναι μία από τις πιο fashionable αποχρώσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

 

 

Στις δημοφιλείς αναζητήσεις του Google θα βρείτε και τα sage πράσινα νύχια ή αλλιώς νύχια φασκήμηλο, αλλά και το φυστικί χρώμα. Η Gen Z μάς καλεί να δείξουμε την αγάπη μας για το περιβάλλον επιλέγοντας αυτήν την απόχρωση. Να ενισχύσουμε, επίσης, κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για περισσότερη βιωσιμότητα.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.