Home / Fashion  / Ποιο casual look θα επιλέξεις για τις γιορτές;

Ποιο casual look θα επιλέξεις για τις γιορτές;

casual
Άντλησε έμπνευση από τα πιο σύγχρονα winter trends και αποχαιρέτησε το 2022 με στυλ, ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις σου! Εσύ, ποιες τάσεις θα επιλέξεις για το επόμενο look σου;

 

Την περίοδο των Χριστουγέννων θέλουμε να είμαστε εντυπωσιακές, ακόμα και με τα πιο casual outfits μας. Τα winter trends, που επικρατούν αυτό το διάστημα, όπως οι ψηλές μπότες, τα cardigans, τα πλεκτά tops, καθώς και οι μακριές jean φούστες, μάς βοηθούν να διαμορφώσουμε τα outfits μας με τον πιο stylish τρόπο. Ανακάλυψε, παρακάτω, μερικές fashion ιδέες, που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση, είτε για να πειραματιστείς με την εικόνα σου, είτε για να εντάξεις στο δικό σου στυλ τα πιο σύγχρονα trends της χρονιάς!

 

Αν θέλεις να παραμείνεις πιστή στο μαύρο, ακολουθώντας τα τελευταία trends, επέλεξε ένα δερμάτινο jacket με ένα rib μαύρο φόρεμα. Φυσικά, μπορείς να συνδυάσεις αυτά τα κομμάτια με μία fuzzy τσάντα και μπότες, ολοκληρώνοντας με στυλ το casual look των γιορτών σου. 

 

Billie biker Jacket, Edward Jeans

Μαύρο μάλλινο rib φόρεμα, Calvin Klein

casual

Teddy fabric bag, Max Mara

Armani Exchange boots, Rodanos 

Αν θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό, συνδύασε μία χρωματιστή πλεκτή ζακέτα, με μία μακριά jean φούστα και ψηλές cowboy boots!

 

Ζακέτα με ανοιχτή λαιμόκοψη, Tommy Hilfiger

casual

 

Φούστα midi denim, Mango

 

Denvee 40mm cowboy boots, Isabel Marant

casual
 

Polo ID Calfskin Mini Shoulder Bag, Ralph Lauren 

 

Τέλος, αν θέλεις κάτι πιο ήπιο για το casual ντύσιμό σου τις γιορτές, επέλεξε να “χτίσεις” το outfit σου με ζεστές αποχρώσεις του καφέ και του μπορντό. Έτσι, θα καταφέρεις να είσαι κομψή και στιλάτη ταυτόχρονα. Τόλμησε να συνδυάσεις cowboy boots σε παρόμοιες αποχρώσεις, για να προσδώσεις στην εμφάνισή σου έναν πιο edgy και stylish χαρακτήρα.

 

Cropped turtleneck sweater in wool, Yves Saint Laurent

casual   

Leather blend straight-leg pants, Agolde

casual

Simple matter classic, Tissa Fontaneda

Brown Oval Sunglasses, Gucci 

 

D-Western Sbt, Diesel 

casual

 

Κεντρική φωτογραφία: Chiara Ferragni/Instagram

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada