Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ποιος είναι ο σαγηνευτικός Ιταλός Michele Morrone;

Ποιος είναι ο σαγηνευτικός Ιταλός Michele Morrone;

Facts για τον νέο γόη της οθόνης Michele Morrone.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την ταινία 365 Days που έχει κάνει πραγματικά πάταγο στο Netflix. Ο λόγος για τον Michele Morrone, τον Ιταλό ηθοποιό που υποδύεται τον Don Massimo Torricelli, έναν μαφιόζο που απαγάγει την πρωταγωνίστρια Laura και την κρατά αιχμάλωτη για έναν χρόνο δίνοντάς της 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Η ταινία καθήλωσε πολλούς θεατές -δεν κρίνουμε- με τον μέχρι στιγμής άγνωστο Ιταλό να γίνεται ο πιο δημοφιλής και ποθητός ηθοποιός. Αλήθεια, ποιος είναι ο νέος Christian Grey a.k.a. Jamie Dornan

 

Ποιος είναι ο σαγηνευτικός Ιταλός Michele Morrone;

 

Γεννήθηκε στην πόλη Melegnano της Ιταλίας στις 3 Οκτωβρίου 1990. Έχει ύψος 1,89 και εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα, καθώς είναι αθλητικός τύπος. 

 

 

Σπούδασε υποκριτική και θέατρο στο Teatro Fraschini Di Pavia και ξεκίνησε την καριέρα με μικρές θεατρικές παραστάσεις στην πατρίδα του. 

Το 2014 παντρεύτηκε την Λιβανέζα fashion designer Rouba Saadeh με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τους Marcudo και Brado. Σύντομα όμως χώρισαν, μετά από μόλις 4 χρόνια γάμου. Από τότε είναι ελεύθερος γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους απανταχού θαυμαστές του. 

 

 

Στις 14 Φλεβάρη του 2019 ο ηθοποιός κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο Dark Room, τραγούδια του οποίου ακούγονται και στην πολυσυζητημένη ταινία. 

 

 

 

Εκτός από την υποκριτική και το τραγούδι αγαπά πολύ και τη ζωγραφική. Μπορείτε να ανακαλύψετε τα ιδιαίτερα έργα του στο account του στο Instagram. 

 

 

Στο Netflix μπορείτε να βρείτε κι άλλο υλικό με τον ηθοποιό και να παρακολουθήσετε την ιταλική σειρά 8 επεισοδίων με τίτλο “The Trial” του Alessandro Fabbri. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!