Home / Cozyhome  / Ποια είναι τα hot χρώματα για το 2021 σύμφωνα με την Pantone;

Ποια είναι τα hot χρώματα για το 2021 σύμφωνα με την Pantone;

Σύμφωνα με την Pantone, το “Illuminating Yellow” και το “Ultimate Grey”, είναι τα χρώματα για το 2021.

 

 

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο χρώματος, Pantone, ανακήρυξε ως χρώματα του 2021 το “Illuminating Yellow” (13-0647) και το “Ultimate Grey” (16-5104).

 

Το πρώτο, φωτεινό και χαρούμενο, προσδίδει ελπίδα και αισιοδοξία. Το γκρι, παραπέμποντας στη φύση, προσφέρει μια αξιοπιστία και μια σταθερή βάση, ενθαρρύνοντας την ηρεμία και την ανθεκτικότητα.

 

 

Με το συνδυασμό αυτών των δύο, η εταιρεία προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα για ελπίδα και ενθουσιασμό, συναισθήματα που σίγουρα χρειαζόμαστε όλοι μας το νέο έτος, βλέποντας μια περίεργη χρονιά να τελειώνει. Μας παροτρύνει να εντάξουμε τα δύο χρώματα στη ζωή και την καθημερινότητα μας, αγοράζοντας ή φτιάχνοντας αντικείμενα για το σπίτι μας, που έχουν βάση τα συγκεκριμένα. Επιπλέον, μπορούμε να τα συνδυάσουμε και στη γκαρνταρόμπα μας. Τολμήστε και εσείς αυτό το συνδυασμό!

 

“Πρακτικότητα και σταθερότητα με το γκρι, αλλά την ίδια στιγμή αύξηση της θερμοκρασίας και της αισιοδοξίας, που επιτυγχάνονται με το κίτρινο, αυτός είναι ένα συνδυασμός χρωμάτων που μας δίνει ανθεκτικότητα και ελπίδα. Πρέπει να αισθανόμαστε ενθαρρυμένοι, αυτό είναι απαραίτητο για το ανθρώπινο πνεύμα”, δηλώνει η Leatrice Eiseman, Executive Director της Pantone.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.