Home / Beauty  / Ποια είναι τα πιο κομψά ponytails του χειμώνα

Ποια είναι τα πιο κομψά ponytails του χειμώνα

Tips για τα πιο stylish ponytails του χειμώνα.

Τα Ponytails ή αλογοουρές, είναι από τα πιο σικ και ταυτόχρονα απλά χτενίσματα για τα μαλλιά. Ακόμη πιο βολικά για τα μακριά μαλλιά, αποδεικνύονται μια ευέλικτη λύση για πολλά looks. Μπορούν να σε συντροφεύσουν σε casual αλλά και πιο εκλεπτυσμένες εμφανίσεις.

 

Ποια είναι τα μυστικά για ένα κομψό basic ponytail

Πρώτα χτένισε καλά τα μαλλιά σου και φρόντισε να μην έχεις κόμπους. Χτένισε από τις ρίζες προς τις άκρες ώστε να τους δώσεις την σωστή φόρμα για το ponytail.  Έπειτα τράβηξε ελαφρά τα μαλλιά προς τα πάνω. Κράτησε τα μαλλιά στην κορυφή και σταθεροποίησέ τα σφιχτά, με ένα λαστιχάκι. Για να μην φαίνεται το λαστιχάκι, πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από το κάτω μέρος της αλογοουράς και τύλιξέ το προσεκτικά γύρω από το λαστιχάκι. Σταθεροποίησέ το με ένα τσιμπιδάκι στο χρώμα των μαλλιών σου. Τέλος, ψέκασε με ένα hair σπρέι τα μαλλιά, για να έχεις αποτέλεσμα διαρκείας.

Extra tip: Τα πιο ξηρά μαλλιά είναι πιο κατάλληλα για σταθερό αποτέλεσμα.  Χρησιμοποίησε λίγο ξηρό σαμπουάν ή λακ, για πιο ανθεκτικό χτένισμα, που διαρκεί πολλές ώρες.  

 
Ιδέες για stylish αλογοουρές.
Ψηλή αλογοουρά με κυματιστά μαλλιά.

Ελαφρώς ατημέλητη, με λίγο όγκο και κυματιστά μαλλιά, δίνει μια ρομαντική διάθεση που ταιριάζει σε πρωινό ή απογευματινό look.

 

 

 

Χαμηλή slick αλογοουρά.

Λαμπερή, χαμηλή αλογοουρά με πιο σικ διάθεση. Η slick αλογοουρά της Jennifer Lopez, είναι iδανική για βραδινές εμφανίσεις.  

 

 

 

High half αλογοουρά.

Αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακό σε μαλλιά με κύματα, αλλά μπορείς να το τολμήσεις και σε ίσια μαλλιά. Τα μισά μαλλιά είναι πιασμένα ψηλά και τα υπόλοιπα κυματίζουν ελεύθερα.

 

 

Ψηλή, loose αλογοουρά.

Όπως και στην Cara Delevingne, το συγκεκριμένο ponytail είναι εκπληκτικό σε καστανόξανθα μαλλιά. Η αλογοουρά αυτή αναδεικνύει υπέροχα τους διαφορετικούς τόνους των μαλλιών, σε ένα χαλαρό αλλά elegant πιάσιμο.

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!