Home / Family  / Ποια είναι η κατάλληλη τροφή για τον σκύλο μου;

Ποια είναι η κατάλληλη τροφή για τον σκύλο μου;

Δείτε με ποια κριτήρια μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη τροφή για τον σκύλο σας.

 

Η διατροφή είναι το ίδιο σημαντική για εμάς, αλλά και το κατοικίδιο μας. Όπως προσέχουμε το τι τροφές και τι συστατικά θα καταναλώνουμε, αντίστοιχα πρέπει να προσέχουμε και για τον σκύλο μας. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά στην τροφή του τετράποδου σκύλου, οπότε θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τη ράτσα του, τον τρόπο ζωής τους και τις οδηγίες του κτηνίατρου.

 

 

Αρχικά εξετάζουμε την ηλικία και το βάρος του. Έπειτα, σιγουρευόμαστε ότι η τροφή είναι πλούσια σε πρωτεΐνες. Κοτόπουλο ή σολομός είναι μια καλή επιλογή. Ελέγχουμε προσεκτικά τα συστατικά, τα οποία πρέπει να είναι ζωικής προέλευσης και να έχουν βιολογική αξία.

 

Σίγουρα και ο οικονομικός παράγοντας διαδραματίζει ρόλο. Υπάρχουν τροφές σε προσιτές τιμές, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε και εδώ την αναλογία της μερίδας με τα θρεπτικά συστατικά. Τέλος, οι τροφές που περιέχουν ωμέγα 3 λιπαρά μπορούν να προσφέρουν στον σκύλο σας σημαντικά οφέλη.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.