Home / Cozyhome  / Architecture  / Πλωτά σπίτια που θα σας μαγέψουν!

Πλωτά σπίτια που θα σας μαγέψουν!

Τα πιο εντυπωσιακά πλωτά σπίτια του κόσμου!

 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα ωραιότερα πλωτά σπίτια του κόσμου που μπορούν να προσφέρουν μία άνετη και πολυτελή διαβίωση των ενοίκων πάνω στο νερό! Με μοντέρνα και σύγχρονη αισθητική, λειτουργικότητα, αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον, τα πλωτά κτήρια που συγκεντρώσαμε προσφέρουν υπέροχη θέα, αίσθηση ελευθερίας και είναι ιδανικά για όσους αγαπούν το υγρό στοιχείο! 

 

Floatwing

Το εντυπωσιακό πλωτό σπίτι Floatwing, σχεδιασμένο από το πορτογαλικό αρχιτεκτονικό γραφείο Friday, διαθέτει σύγχρονο και λιτό σχεδιασμό και μπορείτε να το βρείτε σε δυο sizes καθώς υπάρχει σε στούντιο, αλλά και σε μεγαλύτερο σπίτι με 3 πλήρως επιπλωμένες κρεβατοκάμαρες. 

 

 

 

Nautino Maxi

Περιηγηθείτε στα ανοιχτά με το πλωτό Nautino Maxi από την εταιρεία Nautilus Houseboats, που σχεδίασε μια πολυτελή πλωτή κατοικία κατάλληλη για να προσφέρει σπουδαία θέα και αξέχαστες εμπειρίες στους ενοίκους της!

 

 

 

Lake Union Floating

Οι Vandeventer + Carlander Architects παρουσιάζουν την υπέροχη πλωτή κατοικία, Lake Union Floating Home που βρίσκεται στο Lake Union του Seattle στην Washington! Πρόκειται για μια πλήρως εξοπλισμένη διώροφη κατοικία που προσφέρει εξαιρετική θέα από την ταράτσα της! 

 

 

 

 

Houseboat – ‘O’ DE SQUISITO

Οι X-Architects και ο interior designer Leen Vandaele, δημιούργησαν το Houseboat – ‘O’ DE SQUISITO, ένα πλωτό υπερπολυτελές σπίτι, με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και minimal, elegant διακόσμηση ιδανικό για όσους θέλουν να απολαύνουν καθημερινά το αναζωογονητικό αεράκι της θάλασσας!

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!