Home / Family  / Πλάσματα και μυστήρια του βυθού στο Mediterranean Cosmos!

Πλάσματα και μυστήρια του βυθού στο Mediterranean Cosmos!

Στο Mediterranean Cosmos θα βρείτε τη συναρπαστική έκθεση Πλάσματα και Μυστήρια του Βυθού, μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται ένας θαλάσσιος κόσμος.

 

 

Τα εντυπωσιακά και μυστηριώδη πλάσματα του βυθού από τον αχαρτογράφητο κόσμο των ωκεανών θα βρίσκονται στο Mediterranean Cosmos και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Από Παρασκευή 15 Οκτωβρίου έως Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα φιλοξενείται η συναρπαστική έκθεση Πλάσματα και Μυστήρια του Βυθού.

 

 

Τεράστια, μυστηριώδη και κάποια επικίνδυνα αποτελούν θαύματα του “μπλε” πλανήτη. Μικροί και μεγάλοι λάτρεις της θάλασσας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά της, μέσα από τα μοναδικά και τόσο εντυπωσιακά εκθέματα.

 

 

Η έκθεση περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές της Κεντρικής Ευρώπης με σαγόνια και δόντια καρχαριών από όλον τον κόσμο, ακόμα και ενός προϊστορικού καρχαρία μεγαλόδοντα πολλών εκατομμυρίων ετών.

 

 

Μη τη χάσετε, μόνο στο Mediterranean Cosmos!

 

www.mediterraneancosmos.gr

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.