Home / Beauty  / Περιποιημένα πόδια έτοιμα για πέδιλα και παραλία!

Περιποιημένα πόδια έτοιμα για πέδιλα και παραλία!

Περιποιημένα πόδια

Με το 3ημερο ήρθε και η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού! Για ανέμελες βραδιές και επισκέψεις στην παραλία θέλουμε και περιποιημένα πόδια!

 

Η φροντίδα των ποδιών είναι must τους καλοκαιρινούς μήνες. Φοράμε συχνά πέδιλα και περνάμε πολύ χρόνο στην παραλία. Γι’ αυτό θέλουμε να έχουμε συνέχεια περιποιημένα πόδια. Ένα όμορφο πεντικιούρ και λεία και λαμπερά πόδια, που θα αναδείξουν το μαύρισμά μας. Για να πετύχουμε αυτούς τους δύο σκοπούς απαιτείται η σωστή φροντίδα στο σπίτι. Η ενυδάτωση των ποδιών είναι το άλφα και το ωμέγα. Επιλέξτε μία με πλούσια υφή και φρουτένια μυρωδιά.

 

 

Το υγιές και πάντα λείο δέρμα θα έρθει και με τη βοήθεια της απολέπισης. Ένα ελαφρύ body scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα βελτιώσει την όψη των ποδιών. Για να απογειώσετε το skin care κεφάλαιο περιποιημένα πόδια υιοθετήστε στη ρουτίνα σας και ένα body lotion! Μην ξεχνάτε ότι αν είναι να βγείτε στην παραλία είναι απαραίτητο και το αντηλιακό!

 

Με ένα πεντικιούρ, έναν ορό νυχιών και μία ειδική κρέμα θα έχετε περιποιημένο και το κάτω μέρος των ποδιών σας. Let the summer begins! Με ένα πεντικιούρ, έναν ορό νυχιών και μία ειδική κρέμα θα έχετε περιποιημένο και το κάτω μέρος των ποδιών σας. Let the summer begins!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.