Home / Good Life  / Art & Culture  / Περιηγηθείτε σε ένα θεαματικό Infinity Room της Yayoi Kusama από το σπίτι σας!

Περιηγηθείτε σε ένα θεαματικό Infinity Room της Yayoi Kusama από το σπίτι σας!

 

Το Broad Museum στο Λος Άντζελες αντιμετωπίζει την επίδραση του κορωναϊού εισάγοντας μια ψηφιακή online πλατφόρμα, που φέρνει την τέχνη στο σπίτι μας.

 

Η πρωτοβουλία τους έχει ως στόχο να «εμπνεύσει το κοινό του μουσείου και να βοηθήσει τους ανθρώπους να παραμείνουν συνδεδεμένοι μεταξύ τους» συνδυάζοντας την τέχνη που βρίσκεται στη γκαλερί με μια νέα ψηφιακή προσέγγιση.

Το έργο: “ The Souls of Millions of Light Years Away” της Yayoi Kusama που εκτίθενται στο μουσείο έχει μετονομαστεί σε “Infinite Drone”. Η ψηφιακή μορφή του έργου συνδυάστηκε με την ηλεκτρονική, pop μουσική, προσφέροντας μια νέα πνευματική όψη στο έργο.

 

Μπείτε στο Infinitive Room από το παρακάτω link.

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLmql00Mj9v8UFyoRLXawG7hOLbpWnUwW0

 

 

https://www.instagram.com/p/B-dhRS8Hx9v/

 

 

 

 

Επιπλέον το Broad Museum φιλοξενεί στις πλατφόρμες του πολλές δημιουργικές δραστηριότητες. Το ενδιαφέρον πρόγραμμα: “Interplay: Poetry and Art”, το οποίο διερευνά τον δεσμό μεταξύ της εικαστικής τέχνης και της λογοτεχνίας. Τα διεπιστημονικά ποιήματα παρουσιάζονται μαζί με έργα τέχνης.

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLmql00Mj9v8V_MxvzPobJT-sFm2DJRbe_

 

 

 

https://www.instagram.com/p/B-a57C8B5tZ/

 

 

 

Τέλος, μπορείτε να συμμετέχετε στο πιο δημιουργικό οικογενειακό εργαστήριο: Family Workshops at Home, από το σπίτι σας.

Τα εβδομαδιαία μαθήματα καλλιτεχνικής δραστηριότητας πραγματοποιούνται στην παρακάτω πλατφόρμα κάθε Παρασκευή το πρωί, παρέχοντας βήμα προς βήμα μαθήματα ζωγραφικής για όλη την οικογένεια. Η πρώτη δραστηριότητα είναι  από τον μοναδικό σύγχρονο καλλιτέχνη Μάρκ Μπράντφορντ και επόμενο workshop για την Barbara Kruger.

 

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLmql00Mj9v8WcfPHFzfwWDYHyy-PNnda-

 

 

 

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.thebroad.org/

 

 

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein