Home / Cozyhome  / Πασχαλινό art de la table για να εντυπωσιάσετε!

Πασχαλινό art de la table για να εντυπωσιάσετε!

Πασχαλινά table deco tips για να στρώσετε το πιο όμορφο πασχαλινό τραπέζι.

Και το φετινό Πάσχα δε μας βρίσκει γύρω από μεγάλα τραπέζια με πολλούς φίλους, αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορούμε να δείξουμε την ίδια προσοχή και επιμέλεια στο στήσιμο ενός μικρότερου αλλά πάντα εντυπωσιακού τραπεζιού.

 

Οι ιδέες πολλές για κάθε στυλ και γούστο, και εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από αυτές, που σίγουρα θα λατρέψετε!

 

 

  • Οι μπλε πορσελάνες, πάντα διαχρονικές και εκλεπτυσμένες, μπορούν να δώσουν και στο πασχαλινό τραπέζι μια νότα πολυτέλειας. Συνδυάστε με χρυσά μαχαιροπίρουνα και γιατί όχι, με μπλε αυγά. Τέλος, ένα μπουκέτο από γαλάζιες ορτανσίες ολοκληρώνει το πανέμορφο, αριστοκρατικό σκηνικό.

 

 

  • Όπως έχουμε πει, το μοβ χρώμα είναι -και το κόκκινο- άμεσα συνδεδεμένο με το Πάσχα και σίγουρα αποτελεί μια υπέροχη χρωματική επιλογή για το εορταστικό τραπέζι. Ταιριάζει υπέροχα με το γαλάζιο αλλά και με όλα τα παστέλ, για ένα άκρως ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. 

 

 

  • Οι πασχαλινές συνθέσεις μπορούν να γίνουν άκρως δημιουργικές με μικρές προσθήκες. Μία τριώροφη πιατέλα μπορεί να φιλοξενήσει χαριτωμένες αυγοθήκες, γυάλινα βάζα, λαγουδάκια από πορσελάνη και γλαστράκια. Μια πανέμορφη επιλογή για centerpiece του εορταστικού τραπεζιού.

 

 

  • Για εσάς που αγαπάτε τον μινιμαλισμό, τα οργανικά υλικά και τη γήινη παλέτα, υπάρχουν πολλές επιλογές για ένα eco-friendly setting. Βαμβακερές και λινές πετσέτες σε ήσυχους χρωματισμούς φιλοξενούν τα αυγά σας μαζί με μικρά κλαδιά, ενώ υλικά όπως η ψάθα και ο σπάγγος είναι απαραίτητα για το επιθυμητό σκηνικό.

 

 

 

  • Τα παστέλ χρώματα δε θα μπορούσαν να μην αποτελούν αγαπημένη επιλογή μας για το πασχαλινό τραπέζι. Το ροζ, το μοβ, το γαλάζιο και χρώμα της μέντας όταν συνδυαστούν χωρίς υπερβολές, οδηγούν σε πανέμορφες, φρέσκες συνθέσεις, φέρνοντας την άνοιξη στο πασχαλινό γεύμα μας!

 

 

  • Τι πιο όμορφο από το να έχει κάθε μέλος της οικογένειας τη θέση του στο τραπέζι; Γράψτε με μαύρα καλλιγραφικά γράμματα όλα τα ονόματα των συνδαιτυμόνων και δέστε στην άκρη του χαρτιού κορδέλες με διαφορετικό χρώμα για τον καθένα ή αν έχετε χρόνο και τις απαραίτητες γνώσεις, χαράξτε τα ονόματα επάνω σε ξύλινες μικρογραφίες αυγών. Μία ακόμα υπέροχη και εύκολη ιδέα είναι να γράψετε με ανεξίτηλο μαρκαδόρο τα ονόματα κατευθείαν επάνω στα αυγά. 

 

 

Καλό Πάσχα με υγεία και  υπέροχες στιγμές για εσάς και τους δικούς σας!

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath