Home / Lifestyle  / Celebrities  / Παντρεύτηκε η παγκοσμίου φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou!

Παντρεύτηκε η παγκοσμίου φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou!

Η κορυφαία ελληνίδα σχεδιάστρια Mary Katrantzou παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφος της στις Σπέτσες και ανακοίνωσε, επίσημα, το ευχάριστο γεγονός, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Ο γάμος της πετυχημένης, σε εσωτερικό και εξωτερικό, ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou ήταν βγαλμένος από παραμύθι. Το σπουδαίο γεγονός πραγματοποιήθηκε στο νησί των Σπετσών στις 26 Αυγούστου. Λευκά άνθη, minimal σκηνικό και φωτάκια συνέθεσαν ένα ρομαντικό σκηνικό. Η σχεδιάστρια επέλεξε ένα λευκό νυφικό, εμπνευσμένο από τα 50s με μακριά μανίκια και midi γραμμή. Λευκές γόβες με κρυστάλλους, φυσικό μακιγιάζ, μαλλιά πιασμένα με λευκή κορδέλα και μακριά σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν το άψογο look της.

 

 

Κουμπάρα ήταν η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που ήταν κομψή, όπως πάντα. Επέλεξε ένα maxi φόρεμα σε άλφα γραμμή και green απόχρωση, με ένα διακριτό pattern και μακριά κοσμήματα.

 

Photo credits: Studio Panoulis

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.